Csollány Szilveszter olimpiai bajnok sportoló tornász munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportolót hónapok óta a felesége tartja el, és hiába bújja egész nap az álláshirdetéseket, egyszerűen nem tud elhelyezkedni. 

A 2000-es Sydney olimpiai aranyérmes tornásznak a 2008-as gazdasági világválság idején kezdődtek a problémái. A sportoló bármilyen munkát elvállat az évek alatt, hiszen a felvett svájci frank alapú lakáshitelük törlesztőrészlete az egekbe szökött - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"A megélhetésért bizony minden munkát elvállaltam, nem fintorogtam, nem válogattam. Tennem kellett valamit, ha nem akartam, hogy elvigye a bank az otthonunkat a fejünk felől. Volt, hogy hetente hat napot töltöttem távol a feleségemtől, és a gyerekeimtől" - nyilatkozta a Story magazinnak Szilveszter, aki, Svájcban is dolgozott a jobb megélhetés reményében.

"Ennek az volt az ára, hogy lemaradtam a gyerekeim életének fontos pillanatairól. Szívszorító volt, hogy a legkisebb lányomnak csak Skype-on mondhattam esti mesét, és nem lehettem mellettük, ha betegek voltak". Idén nyáron viszont nem bírta tovább, és hazaköltözött Sopronba, majd regisztrált munkanélküli lett.

"A sors úgy hozta, hogy én vagyok itthon a háztartásbeli. Szerencsére, a nejemnek fogászati asszisztensként állandó munkája van. Így egyelőre az ő fizetéséből élünk, és persze abból a szerény életjáradékból, ami szinte semmire sem elég. Megpróbálok pozitív maradni, és bízom benne, hogy kellek még valakinek."

Hamburgban keresik az eltűnt magyar lányt! Édesanyja szerint életveszélyben lehethttp://www.life.hu/news/20150911-huisz-evelin-hamburgban-tunt-el-edesanyja-szerint-eletveszelyben-lehet.htmlAugusztus 23-án jelentkezett utoljára Hamburgból a 19 éves Evelin, édesanyja szerint feltehetően már akkor életveszélyben volt. Valaki a Facebook-profilját is törölte.News--Délutánra csökkenhet a csapadék, de a ősz ittmaradhttp://www.life.hu/news/20150911-idojaras-szeptember-11-en-pentek-delutanra-csokkenhet-a-csapadek-de-a-osz-ittmarad.htmlSzeptember 11-e, péntek estig országszerte túlnyomóan borult idő lesz többfelé esővel, jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.NewsThinkstockKalapáccsal gyilkolta meg a férfi couchsurfinges vendégéthttp://www.life.hu/news/20150910-kalapaccsal-gyilkolta-meg-a-ferfi-couchsurfinges-vendeget.htmlA nepáli földrengés áldozatainak akart segíteni a 25 éves Dahlia Yehia, ezért utazott Pokharába. Nem sejtette, hogy vendéglátója, akit már fél éve megismert az interneten, egy hidegvérű gyilkos.NewsThinkstockKatalin hercegnének ismét sikerült magára haragítania Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/news/20150910-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tul-sok-penzt-koltenek-emiatt-duhos-erzsebet-kiralyno.htmlSajnos ezúttal egyet kell értenünk a brit uralkodónővel, aki szerint Katalin csak úgy szórja a brit királyi család pénzét.News--Aradszky László Harangozó Teriről: "Nem tudok múlt időben beszélni róla"http://www.life.hu/news/20150910-aradszky-laszlo-harangozo-terire-igy-emlekezik.htmlAradszky László régóta nagyon jó barátja volt Harangozó Terinek. Soltész Rezsővel az énekesnőre emlékeztek.News--Újabb fejlemény Robin Williams halálának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150910-robin-williams-szinesz-halalanak-estejen-a-masszore-is-otthon-volt.htmlA legfrissebb sajtóértesülések szerint egy harmadik személy is tartózkodott az Oscar-díjas színész kaliforniai otthonában az öngyilkosság estéjén.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.