Kiss Ramóna dögösebb, mint valaha: Megőrjíti a kollégáit!

Fluor Tomi Kiss Ramóna Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán szemrevaló ruhában jelent meg a Gyertek át szombat este! műsor felvételén Kiss Ramóna. Férfikollégáit teljesen összezavarta a külsejével.

A színésznő eddig is az egyik legdögösebb sztárnak számított az RTL Klubon. (Mi pedig már akkor zavarba jöttünk a dekoltázsától, amikor nyáron megjelent a Balaton Soundon, de most még szebb, mint valaha.)

Fotó: Marton Szilvia/Life.hu

És ezt most a Gyertek át szombat este! című műsor férfi tagjai is észrevették, még maga Balázs is tett egy-két megjegyzést Ramóna dekoltázsára, amely felett valóban nem lehetett szemet hunyni - írja a Blikk.

"Ramikám, egyébként meg kell hogy dicsérjelek, ez a Lei­la style, amiben nyomod, ez nekem nagyon... Azért ez így szemrevaló. Nézhetném a Fluort is, de neked jobb melled van!" - mondta viccesen Balázs.

A Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna megmutatta formás lábát és szemrevaló dekoltázsát is. A képeket itt nézheted meg róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.