Bereczi Zolinak nehezére esik szabadságra menni

Forrás: TV2 -
Lepkegyűjtő Bereczki Zoltán pörgés pihenés szabadság munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész bevallotta, mennyire megviseli, amikor a nagy pörgésből kiszakad és hirtelen légüres térbe kerül.

Bereczki Zoli nem sokat pihent az elmúlt időszakban. Miközben egyik koncertje a másikat éri, elkezdődtek a Lepkegyűjtő felújítópróbái, és emellett készül egy másik színházi produkcióra is. A színész elárulta, ilyen zsúfolt időszakban nehezére esik a pihenés – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Azért mindig adódik két hét szabadság, amit lélekben el kell tudni viselni. Akármilyen nehéz is, de muszáj kapcsolni. Márpedig baromi nehéz leállni, különösen a nagy hajtás után. Hirtelen légüres térben találod magad. Erről az állapotról tudnak mesélni a sportolók is egy komolyabb bajnokság után. Nekem a sok munkát, a hajtást egyszerűbb elviselni, azt fizikailag kell bírni, az csak fegyelem kérdése. Oda kell figyelni az étkezésedre, a mozgásra, a pihenésre. Nekem a munka jóval könnyebben megvalósítható" – magyarázta.

Bereczki Zoli zseniális aberrált

A Lepkegyűjtő című darab már az első percekben lehengerlő erővel fogja meg a néző idegeit és el sem engedi 80 percen keresztül. Az izgalmas pszichotilleről a Life.hu kritikáját IDE KATTINTVA olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.