Erőszak fordítva: egy nő megverheti a párját?

nők erőszak Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy mennyire fair dolog egy férfinak megverni egy nőt, és hogy fordítva is elítélendő -e a dolog. 

Oli arról faggatta a magyar fiatalokat a Szorcsik H. Vikivel történtek kapcsán, hogy mi a véleményük arról, ha egy nőt megver a párja, és persze felvetette azt is, mi van, ha egy nő esik neki a férfinak. Nézzétek meg, milyen válaszok születtek!

Bereczi Zolinak nehezére esik szabadságra mennihttp://www.life.hu/sztarok/20150913-bereczi-zoltan-szinesznek-nehezere-esik-szabadsagra-menni-es-kiszabadulni-a-porgesbol.htmlA színész bevallotta, mennyire megviseli, amikor a nagy pörgésből kiszakad és hirtelen légüres térbe kerül.TV + Sztárok--Király Viktor az amerikai The Voice-ban!http://www.life.hu/sztarok/20150913-kiraly-viktor-enekes-az-amerikai-the-voiceban-probalkozik-gwen-stefani-elolvadt-tole.htmlAz énekes nagy fába vágta a fejszéjét és a tengerentúlon próbál szerencsét. Ha sikerrel jár, világsztár lehet hazánk fiából.TV + SztárokOrigoUncsi, macskás nő lett Cserpes Laurából? Fotói elárulják!http://www.life.hu/sztarok/20150912-cserpes-laurabol-uncsi-macskas-no-lett-vagy-csak-a-cicanak-uncsi-a-hetvege.htmlSok nő retteg attól, hogy magányos, "tipikus macskás nő lesz". Nos, Cserpes Laura is egyre több képet posztol kiscicájáról, de nála persze erről szó sincs.TV + SztárokOrigoMi történt Baukó Évával? Megdöbbentő fotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-mi-tortent-bauko-evaval-megdobbento-fotot-tett-kozze.htmlÉva, aki általában dögös szelfiket oszt meg és ha teheti, a dekoltázsát hangsúlyozza, most egy meglepő képet posztolt nyilvános Instagram oldalára. Nem értjük, mi történhetett vele.TV + Sztárok--"Egyre nagyobb a káosz" - Ismét nagy fába vágta a fejszéjét Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20150912-toth-gabi-lakasfelujitas-kozben-lott-par-szelfit.htmlA szépséges énekesnő, aki már nem titkolja tovább szerelmét, most ismét nagy átalakításba kezdett. Ezúttal azonban nem a külsejét változtatta meg, hanem az otthonát szépítgeti, csinosítgatja. És ezt persze rajongóinak is megmutatta.TV + SztárokOrigoElhagyta kislányát Kunovics Katinka, elhajózotthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-elhagyta-kislanyat-kunovics-katinka-elhajozott-hogy-penzt-keressen.htmlKunovics Katinka másfél évvel korábban adott életet kislányának, Katinkának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője kénytelen volt hosszú hónapokra édesanyjára bízni a másfél éves gyereket, hogy anyagi biztonságot teremtsen családja számára. Szomorú szívvel elhajózott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.