mulatós zene Kis Grófo retro koncert testőr fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas, izmos testőrök gyűrőjében hagyta el a színpadot az énekes egy retro buli után.

A Groupama Aréna parkolója megtelt emberekkel a hétvégén, ugyanis hat óra magasságában nem csak az Újpest–Fradi meccsre váró drukkerek lepték el a környéket, hanem az aréna mellett rendezett Mulatós Fesztivál színes programjára érkezők is megjelentek. A vidéki falunapokat megidéző fesztivál három sátra közül a legnagyobban adott koncertet Kis Grófo. Az énekes azonban olyan hirtelenséggel hagyta abba a bulit, ahogy elkezdte: másik fellépésre hivatkozva, alig fél óra után elbúcsúzott rajongóitól, és nyolc biztonsági ember kíséretében beszállt a sátor hátsó bejáratához állított fekete luxusautójába – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Kis Grófo

„Nem tudom, hányszor énekeltem már a Nézését meg a járását, de már több száznál tarthatok" – mondta elégedetten Grófo a lap munkatársának, ám többet nem közölt, mert egy pillanatra sem mozdult mellőle menedzsere, aki indulásra ösztökélte az énekest. A sátor pillanatok alatt kiürült, és csak az autó után integető, csalódott rajongók maradtak.

Kis Grófóért megőrülnek a rajongók

„Szerintem nemcsak a személyemért szeretnek a rajongók, hanem a zenémért, a dalaimért, szóval nem kell egyből arra gondolni, hogy Kis Grófót megennék a rajongólányok" – mesélte a Life.hu újságírójának az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.