Nincs is szexibb a sejtelmes fehérneműben mobilozó Sarka Katánál

fehérnemű Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata, akibe a hétvégén szeretett bele talán igazán a férje, Hajdú Péter, gyönyörű fotóval örvendeztette meg instagramos követőit.

"Good morning, Szeged! Hello Szeged! #morning #szeged" - írta ki nyilvános közösségi oldalára Kata, majd feltöltötte az alábbi képet:

Good morning Szeged! Hello Szeged! #morning #szeged Fotó: @vivienborzi (telefonnal)

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Becsengettek! Így fest Sarka Kata kislánya az első napon az iskolábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-hajdu-peter-es-sarka-kata-kislanya-noncsi-az-elso-napon-az-iskolaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, saját készítésű naptárral számolta vissza a napokat Noncsi, annyira várta már az iskolát. Ma végre eljött a nagy nap.TV + Sztárok--A szakértői elemzés kimondta, Toncsi zaklatta Sarka Katát és Hajdú Péterthttp://www.life.hu/sztarok/20150826-balint-antonia-toncsi-zaklatta-sarka-katat-es-hajdu-petert-a-szakertoi-elemzes-kimondta.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy hangfelvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Most újabb szakértői hangelemzés készült, melynek alapján szinte biztos, hogy Bálint Toncsi zaklatta Hajdúékat.TV + SztárokOrigoBulvárRap Hegyi Rolival: "Sarka Kata most tényleg eléggé berághatott Toncsira"http://www.life.hu/sztarok/20150818-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-kata-most-tenyleg-elegge-beraghatott-toncsira.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb sztárhírei.TV + Sztárok--Mi történt? Teljesen eltorzult Sarka Kata és Szabó Zsófi arca - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150818-teljesen-eltorzult-sarka-kata-es-szabo-zsofi-arca-megdobbento-foto.htmlSokkoló fényképet találtunk sztárszerzőnk, Sarka Kata Instagram-oldalán. A szépség Szabó Zsófival szerepel a képen, arcukkal azonban valami nagyon furcsa dolog történt.TV + SztárokMegdöbbentő hasonlóság: Sarka Kata úgy néz ki, mint Szabó Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-sarka-kata-ugy-nez-ki-mint-szabo-erika-a-baratok-koztbol.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata, akinek a minap gyógyult meg lázbetegségéből a kisfia, cuki fotót tett közzé közösségi oldalán Dávidkáról, és kutyusukról, Milláról.TV + Sztárok--Hoppá, azok ott bizony mellbimbók! Szinte átszúrják Sarka Kata új rucijáthttp://www.life.hu/sztarok/20150718-mellbimboi-szinte-atszurjak-sarka-kata-uj-rucijat-dogos-foto-csini-nyari-ruhaban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, legutóbb őrülten dögös nyári ruciban pózolt Sarka Kata. A legfontosabb tényen azonban akkor átsiklottunk.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.