Rékasi Károly szerint az autós hibázott a balesetben

helyszín kártérítés sérülés baleset nyomozás motor Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem tudni pontosan, hogy ki hibázott a balesetben, amelyben a motorral közlekedő Rékasi Károly súlyos sérüléseket szenvedett.

A színészt már kihallgatták a rendőrök, de érdemi előrelépés még nem történt az ügyben. A színművész nem érti, miért tart ilyen sokáig a nyomozás, meggyőződése, hogy az autó hibázott, ezért a biztosítóval szemben kártérítési igénye lesz a tönkrevágott szezonja miatt.

Forrás: Facebook/Rékasi Károly hivatalos profiloldal

„Valóban voltak már kint nálam a nyomozók. Kijött hozzám két fő, és meghallgatott, de még nem zárult le az ügy. Magam sem értem, mi­ért húzódik ennyi ideig a nyomozás. Még a motoromat sem adták vissza. Pár nappal ezelőtt épp ott autóztam el, ahol a baleset volt. A helyszínt látva van egy határozott elképzelésem arról, hogy mi történhetett” – mondta a Blikknek.

„Meggyőződésem, hogy ez egy jól belátható helyzet volt onnan, ahonnan az autós jött. Azaz az autós véleményem szerint feltétlenül hibázott. Különben nem kerülhettem volna az autónak arra az oldalára” – magyarázta a színművész, akinek Pikali Gerdával való kapcsolatát is megváltoztatta a baleset.

„Évek óta balesetmentesen közlekedem. Semmi másra nem készülök, mint amit bárki más tenne az esetemben. Teljesen máshogy alakult volna az őszöm és a telem, ha nincs ez a karambol. Természetesen lesz kárigényem a kieső bevételek miatt.”

Az Országos Rendőr-főkapitányság csak annyit nyilatkozott a lapnak, hogy jelenleg is folyik a nyomozás, így pontos felvilágosítást még nem tudnak adni.

Erre emlékszik Rékasi Károly a kórházban töltött időből - Exkluzív interjú!


Rékasi Károly a Life.hu kameráinak mesélt a balesetéről, mostani állapotáról, és azt is elárulta, mit szólna, ha Zsigmond fia motorozni szeretne. A videóért kattints ide!

Elhagyta a felszerelését Szerbiában az Edda zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-az-edda-zenekar-elhagyta-a-felszereleset-szerbiaban.htmlAz első hírek arról szóltak, hogy az Edda több hangszerét és ellopták a külföldi fellépésen, de végül Gömöry Zsolt minden rajongót megnyugtatott.TV + SztárokOrigoSandra Bullock feneke szőrösebb, mint George Clooney-éhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-sandra-bullock-feneke-szorosebb-mint-george-clooney-e.htmlA színésznő mindenkit meglepett, hogy legújabb filmjéről nyilatkozva arra is kitért, hogy mennyire szőrös a feneke.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs megint túl messzire megy? Új műsorában Hajdú Péternek is nekimenthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-a-tv2-sztarjain-nevetnek-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musoraban.htmlHajdú Pétert és Sarka Katát is felemlegették Sebestyén Balázs Gyertek át szombat este! című új műsorában, amelyben szokatlan módon a TV2-ből ismert arcokat sem kímélik.TV + Sztárok--Ejha! Hatalmas terpesztéssel kívánt szép álmokat Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-aleska-diamond-spargaval-kivan-szep-almokat.htmlA sztár megmutatta, hogy telik nála egy laza péntek este: spárgába vágja magát az ágyban, miközben kiskutyája a hasán pihen – és már csak egy szelfibot kell, hogy mindezt meg is örökíthesse.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAz első házassága volt Jessica Simpson legnagyobb pénzügyi botlásahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-jessica-simpson-enekesno-szerint-elso-hazassaga-anyagi-csod-volt.htmlAz énekesnő egészen furcsa vallomást tett egy talkshowban, ahol megkérdezték tőle, hogy mi volt élete legnagyobb pénzügyi botlása.TV + Sztárok--Kollégájába lett szerelmes Czippán Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-czippan-anett-egy-tv2es-kollegajaba-lett-szerelmes.htmlA TV2-nél talált rá a szerelem a műsorvezetőre. A negyvenes férfi adásrendezőként dolgozik a csatornánál.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.