Rubint Réka: "Az ideális nő elégedett a tükörképével"

diéta Rubint Réka fitneszedző fitnesz életmód mozgás nőiesség edzés alakformálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég nyílt meg Rubint Réka legújabb üzlete, az eseményre pedig a Life.hu riportere is ellátogatott, aki többek közt arról faggatta a fitneszedzőt, mit jelent számára az ideális nő fogalma. 

"Mindent megtesz azért, hogy megfeleljen a saját elvárásainak, illetve elégedett azzal, amit a tükörben lát" - Rubint Réka szerint ilyen az ideális nő. A fitneszedzőt a Life.hu riportere új üzletének megnyitóján kapta mikrofonvégre, és Réka azt is elárulta neki, kinek köszönheti, hogy az élete szerves részévé vált a mozgás, és ilyen sikereket ért el benne.

Hoppá! Gwen Stefani kikezdett Király Viktorral!http://www.life.hu/sztarok/20150917-gwen-stefani-enekesno-kikezdett-kiraly-viktorral-a-the-voice-cimu-amerikai-musorban.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar énekes a tengerentúlon próbált szerencsét: az amerikai The Voice-ban mutatta meg, mit tud, és Gwen Stefani el is ájult tőle.TV + SztárokOrigoAmerikai karrier vár Oroszlán Szonjárahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-amerikai-karrier-var-oroszlan-szonja-szinesznore.htmlA közeljövőben csupán néhány darab erejéig repül haza Amerikából a szép színésznő. TV + Sztárok--Nem haknizik többé Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-nem-vallal-tobb-haknit.htmlAz énekes nem vállal több olyan fellépést, ahol zenekar nélkül, félplaybackelve áll színpadra. TV + SztárokOrigoDér Heniék bikiniben dagonyáztak a sárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150916-bikiniben-fetrengtek-der-heniek-a-sarban.htmlHevesi Kriszta és Dér Heni is megmutatta hibátlan alakját, amit aztán be is sározott. Dér Henit ráadásul Tilla egyszer tévedésből lökte be a trutyis vízbe.TV + SztárokOrigoAz immáron szőke Antal Timi dubai titkairól mesélt: Bikinis fotóval!http://www.life.hu/sztarok/20150915-antal-timi-enekesno-dubajiban-jart-es-titkairol-meselt.htmlAz egykori X-faktoros életében először ült repülőgépen, de a repülés izgalma mellett a városnézés is maradandó élmény maradt számára.TV + Sztárok--Schobert Norbert: "Ha nem venném fel a harcot, abba én halnék bele"http://www.life.hu/sztarok/20150915-schobert-norbert-uj-konyve-a-a-nagy-kaloriahazugsag-pereket-hozhat.htmlSchobert Norbert új, tényfeltáró könyvével lerántja a leplet az élelmiszeripar manipulációiról. A Nagy kalóriahazugság címen megjelent könyve miatt perek sokasága várhat rá. Norbi felvette a kesztyűt és áll elébe, hisz elmondása szerint életeket akar menteni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.