Öt évvel ittasan okozott balesete után újra vezethet Stohl András

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
ittas Stohl András autóbaleset jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Nem kell félni tőlem az utakon, rendesen fogok vezetni!” – nyilatkozta a színész, aki eddig sofőrrel járt, október elejétől viszont ismét a volán mögé ülhet.

A színész 2010-es autóbalesetének utolsó jogkövetkezménye hamarosan lejár, így heteken belül újra kezében tarthatja jogosítványát,

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Megcsináltam már az utánképzést és az orvosit is, minden papírom rendben van. Csak az van hátra, hogy megvárjam a dátumot és besétáljak az okmányirodába az új jogosítványomért. Október elején ülhetek ismét a volán mögé. Rettenetesen vá­rom, hosszú volt ez az időszak” – mondta el a Borsnak Stohl András, aki az elmúlt időben nem is vétett az ítélet ellen.

„Nem kell félni tőlem az utakon, rendesen vezetek majd” – tett hozzá Stohl, aki tavaly nyáron már fegyvertartási engedélyét és a vadászpuskáit is visszakapta.

Stohl András:"Szembesülök a saját hazugságaimmal!"

A népszerű színművész sokáig nem szerepelt egy kereskedelmi csatorna műsorában sem, és mondhatni eltűnt a nyilvánosság elől. Ősszel viszont újra visszatér a képernyőre, elmondása szerint egy igen testhezálló szerepben. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.