Kerényi Miklós Gábor Las Vegas szerep Operettszínház Majka premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiá­ba harangozták be, hogy az ózdi vagány is szerepet kap az Operettszínház új szuperprodukciójában, A denevérben, most úgy fest, Majka mégsem tűnik fel a részeges börtönőr, Frosch bőrébe bújva.

A Blikk információja szerint az operett próbái már javában folynak, ám Majka jó ideje Las Vegasban nyaral a családjával. Úgy hírlik, hogy az elmúlt hetekben hiába keresték többször is az Operettből, a TV2 műsorainak szupersztárját mintha a föld nyelte volna el: a lap riportere sem érte utol, hogy megkérdezze az ügyről.

Forrás: Majka / Facebook

Közben a színház vezetője Kerényi Miklós Gábor – aki egyben A denevér rendezője is – ráunt a várakozásra, és mivel nem akarta veszélyeztetni a darabot, illetve a közelgő október 2-i pre­miert, úgy döntött: mást kér fel Frosch szerepére.

„Ez a hajó elment! Majka egy színpadra termett ember, és úgy éreztem, hogy ez a szerep, amit felajánlottam neki, éppen rá van szabva. Pedig annak idején örömmel vállalta a felkérést. Viszont már az egyeztetések alatt adódott jó pár nehéz­ség. Roppant elfoglalt voltam a nyáron, és bizonyára ő is sokat dolgozott, így sosem tudtunk beszélni. Az idő pedig egyre vészesebben fogyott” – nyilatkozta Kero, aki egyébként az utolsó pillanatig kivárt, de aztán nem tehetett mást, új embert kellett keresnie a szerepre. „ Lépnem kellett, így Frosch szerepére leszerződtettem egy tehetséges pécsi színészt, Ottlik Ádámot” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.