George Michael egykori börtönőre pénzért szolgáltatott információt a médiának

Forrás: AFP/Max Nash -
börtönőr média börtön információ George Michael bíróság ítélet hivatali visszaélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes korábbi börtönőre elismerte, hogy annak idején kétezer fontért (nagyjából 850 ezer forintért) szolgáltatott információt a sztárról a The Sun című brit lapnak.

A 43 éves Amanda Watts bűnösnek vallotta magát egy rendbeli hivatali visszaélés vádjában. A nő ügyében október közepén hoznak ítéletet. „A börtönbüntetés elkerülhetetlen. Biztos vagyok benne, hogy ezt megérti” - mondta az ügyben illetékes bíró.

Forrás: AFP/Max Nash

A londoni központi büntetőbíróságon tartott meghallgatásból kiderült, hogy Watts öt sztorira elegendő információt szolgáltatott annak idején a The Sun nevű brit bulvárlapnak. A bírósági dokumentumok szerint a nő kétezer fontot kapott az információért - írta a BBC News.

George Michael 2010-ben egy hónapot töltött börtönben, miután a brit bíróság elítélte, mert kábítószer hatása alatt karambolozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.