Dancing with the Stars Nick Carter visszatérés tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Backstreet's back, alright! A banda szőkesége, Nick Carter újra látható a tévéképernyőn. Nem, ezúttal semmi playback koncert, inkább táncos lábakkal hódít.

Elszaladt az idő, már nem Nick Carterért őrülnek meg a tinilányok, és az énekes sem zselézi már vizes hatásúra szőke tincseit, ráadásul 36 éves, de táncos lábai nem fáradtak el. Nick Carter felvette a tánccipőket, és az amerikai Dancing with the Stars című műsorban versenyzik. Egyelőre csak egy rövid részlet látható belőle, de azt is érdemes megnézni.

Osvárt Andreát beszippantotta a közösségi közlekedés http://www.life.hu/sztarok/20150922-osvart-andit-beszippantotta-a-bkk-kisfilmet-forgatott-egy-macival.htmlOsvárt Andrea nem csak színésznőként jeleskedik, produkciós cége készítette el a BKK legújabb reklámfilmjét. A megbízása pedig nem csak ennyiből állt, hamarosan újabb filmeket jegyezhet. TV + Sztárok--Szemtanúkat keresnek Rékasi Károly balesetéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-rekasi-karoly-autobalesetehez-szemtanukat-keresnek.htmlRékasi Károly hiába állítja, hogy egyértelműen az autós hibázott a júniusi balesetben, a másik fél nem így emlékszik a történtekre.TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni! Megöregedett Colin Firthhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-colin-firth-brit-szinesz-megoregedett-es-alig-lehet-raismerni.htmlNem kíméli az idő vasfoga a brit sármőrt sem, aki a minap londoni divathét egyik partiján tette tiszteletét.TV + Sztárok--Élő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigoNem ismerték fel a hajléktalan Richard Gere-thttp://www.life.hu/sztarok/20150922-richard-gere-szineszt-hajlektalankent-nem-ismertek-fel.htmlA színész állítása szerint általában 30 másodperc sem kell ahhoz, hogy felismerjék az utcán. Most hajléktalanként járkált New York legforgalmasabb részén, mégsem ismerte fel senki. TV + Sztárok--Tóth Gabihoz költözik Friderikusz: Az énekesnő már egy pohár bor után jól érezte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20150922-toth-gabi-osszekoltozik-friderikusz-sandorral-huszonnegy-orara.htmlHamarosan új részekkel jelentkezik az Összezárva Friderikusszal című műsor a TV2-n, melyben az interjúkészítés nagymestere 24 órát tölt majd összezárva vendégeivel. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.