Kisétált interjúja közben a vérig sértett Robert De Niro

Forrás: AFP -
megsértés interjú Robert De Niro sértődés riporter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színészt a Radio Times riporternője faggatta, amikor egy kérdést olyannyira magára vett, hogy egész egyszerűen ott hagyta az újságírót.

Robert De Niro legújabb filmje, a The Intern kapcsán ült le beszélgetni a Radio Times újságírójával, Emma Brockes-szal. Amikor azonban a riporternő a színészi tecnikájáról kezdte el faggatni a hollywoodi sztárt, De Niro nagyon kényelmetlenül kezdte érezni magát az interjú közben.

Forrás: AFP

Egyszer csak felugrott a székből, és elkezdett dühösen fel-alá járkálni, majd közölte, hogy befejeztük az interjút, mert a kérdésem negatív következtetésen alapul

Nem ez volt az első alkalom, hogy Robert De Niro kiborult interjúja közben: az általában kemény fickókat alakító színész korábban elsírta magát egy televíziós beszélgetés közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.