Ezért posztol annyi halálhírt Kiszel Tünde a Facebookjára - Videó

halál Kiszel Tünde Facebook POSZT nekrológ Szörnyella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért posztol Kiszel Tünde annyi halálhírt a közösségi oldalára? És milyen viszony fűzte őt Alekosz édesanyjához, illetve Harangozó Terihez? A videóból megtudhatod. A Szörnyella de Frász külső ne zavarjon!

Kínos! Sebestyén Balázs összekeverte a saját vendégeit a saját műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-kinos-sebestyen-balazs-osszekeverte-a-sajat-vendegeit-szabo-zsofit-kiss-ramonat-a-sajat-musoraban.htmlKínos pillanatokat élt át Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! című műsorában... Saját bakiját még kínosabb poénnal próbálta elütni. Nem sikerült.TV + Sztárok--"Zámbó Krisztián sipákol, mint egy nő"http://www.life.hu/sztarok/20150926-kabai-laci-szerint-zambo-krisztian-sipitozik-mint-egy-no-az-ezek-megorultek-adasaban.htmlAz Ezek megőrültek! adását érdemes nap, mint nap figyelni: szinte minden alkalommal megajándékoz bennünket valami maradandóval.TV + SztárokRTLKLUBGyőzikére és Berki Krisztiánra nem tart igényt az Édes Élethttp://www.life.hu/sztarok/20150926-gyozikere-es-berki-krisztianra-nem-tart-igenyt-tovabb-az-edes-elet.htmlÚj sztárokkal erősít az Édes élet. A nézők által két leginkább kedvelt showman viszont úgy tűnik, nem tér vissza a SuperTV2 képernyőjére, a következő évadban ugyanis sem Gáspár Győző, sem Berki Krisz­tián nem szerepel majd. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huPuskás Peti és Zséda egy konyhában http://www.life.hu/sztarok/20150924-puskas-peti-es-zseda-egyutt-foztek-egy-haleteleket-nepszerusito-sajtotajekoztaton.htmlMit keres egy konyhában Zséda és Puskás Peti? És miért van ott annyi hal? A videóból minden kiderül. TV + Sztárok--Vendégségbe hívták Erdőhegyi Brigittát, végül főznie kellett http://www.life.hu/sztarok/20150910-vendegsegbe-hivtak-erdohegyi-brigittat-vegul-kotenyt-kapott-a-nyakaba-es-foznie-kellett.htmlErdőhegyi Brigitta főzőtudománya azóta legendás, amióta a Hal a tortán című műsorban élőben bemutatta, mennyire idegen tőle a konyha. Az énekesnő azóta rettegett attól, hogy újból kamerák előtt köt ki a nem létező főzőtudományával. TV + SztárokOrigoKatie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.