Élő adásban szólt be Claudiának Havas Henrik: "Hogyhogy maga tangát hord ekkora fenékkel"

Mokka Sztárban sztár Havas Henrik Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztárt követően a műsorvezető Tilla Liptai Claudiával és Havas Henrikkel beszélgetett. Hát persze, hogy szóba került a csinos műsorvezető és a Tanár úr közös, mokkás múltja is. 

Sem Havas, sem Claudia nem tagadta, hogy közös munkájuk során sokat veszekedtek, igaz, nem is lehetne, hiszen az internet nem felejt. Clau felidézte, hogy Henrik alaposan megedzette őt, rengeteget tanult tőle, például azt, hogy miként kezelje a kritikát és azt, ha beszólnak neki élő adásban. "Hogyhogy maga tangát hord ekkora fenékkel" - idézte fel például Havas egyik "bókját" Liptai. A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Felháborodtak a nézők, mert nem működött a szavazó applikáció a Sztárban sztár alatthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-felhaborodtak-a-nezok-mert-nem-mukodott-a-szavazo-applikacio-a-sztarban-sztar-alatt.htmlA Sztárban sztár újítással készült a harmadik évadra: SMS helyett már applikációval lehet szavazni. Azonban a kezdet kicsit döcögősre sikeredett. TV + Sztárok--Csúnyán kapják az ívet a Sztárban sztár énekeseihttp://www.life.hu/sztarok/20150928-a-kommentelok-leszoltak-a-sztarban-sztar-enekeseit.htmlVasárnap este elkezdődött a Sztárban sztár. Ahogy ez lenni szokott, a nézőknek azonnal volt véleményük a hírességek produkciójáról, és azt nem is rejtették véka alá... TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Tóth Gabi ébredés után http://www.life.hu/sztarok/20150928-igy-nez-ki-toth-gabi-ebredes-utan-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlTóth Gabi vendégeskedett az Összezárva Friderikusszal című műsorban. Ennek örömére úgy láthattuk az énekesnőt, ahogyan még soha. TV + Sztárok--Gesztesi Károly helyett nézőként érkezett fia ugrott be http://www.life.hu/sztarok/20150928-gesztesi-karoly-csalogany-csalad-cimu-premieren-furcsan-viselkedett-a-szinpadon.htmlHatalmas sikernek ígérkezett a Karinthy Színház Csalogány család című darabjának pénteki bemutatója, de mégsem az elvártaknak megfelelően alakultak a dolgok. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKomoly anyagi gondokkal küzdött Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20150928-toth-gabi-enekesno-komoly-anyagi-gondjairol-vallott-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlSosem beszélt még az énekesnő életének arról a 4-5 éves periódusáról, amikor betegsége miatt nem tudott dolgozni, emiatt súlyos megélhetési problémái voltak. Tóth Gabi Friderikusz Sándornak vallott erről a rendkívül nehéz időszakáról. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huEste startol a Sztárban sztár - Itt az első közös sztárszelfi!http://www.life.hu/sztarok/20150927-a-sztarban-sztar-csapata-keszen-all-az-estere-itt-a-kozos-szelfi.htmlMa este újra indul Magyarország legnagyobb házibulija, immár harmadszorra. A sztárok már tűkön ülve várják a műsort, és mielőtt kezdenének, lőttek egy közös képet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.