Kommentcunamit indított Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös szelfije

Bereczki Zoltán rajongó komment szelfi koncert Szinetár Dóra szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy koncerten találkozott és készített közös szelfit az egykori álompár. A rajongóknak több sem kellett, kifejtették, hogy mennyire szeretnék újra együtt látni a színészeket.

Bereczki Zoltán a hétvégi jótékonysági MinimuM koncerten exfeleségével lépett színpadra, majd egy közös szelfit is lőttek magukról. A rajongók, úgy látszik, nehezebben lépnek túl a szakításon, mint az érintett felek. Rengeteg komment érkezett ugyanis, amelyben kifejtik, hogy ők bizony egymásnak valók.

Forrás: Facebook/ Szinetár Dóra

Íme, a Szinetár–Makranczi-esküvő részletei

Ahogy azt megírtuk, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a legnagyobb titokban házasodott össze a hétvégén. Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • „Így voltatok tökéletesek!"
  • „Egyik sem egész a másik nélkül!"
  • „Mindig egy párként gondolok rátok, kár hogy véget ért úgy, mint egy meseszép álom!"
  • „Nem tudom, belenéztek-e a tükörbe, látjátok-e, hogy mindketten ragyogtok. Jó lenne, ha hazamennétek együtt, és nevelnétek a gyerekeket, énekelve együtt élveznétek az életet! Tiszta szívből kívánom!"
  • „Nagyon sajnálom, hogy szétmentek, egy igazi összeillő pár voltak. Életre kelt a színpad, ha együtt játszottak."

Bereczki Zoltán már tud örülni Szinetár Dóra boldogságának

A színész volt feleségét jó helyen tudja Makranczi Zalán oldalán és úgy gondolja, Dóra révbe ért. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.