Újra indul a parti az RTL-en

Forrás: RTL Klub -
buli Partyzánok RTL RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb partyhét az RTLII-n! A Life.hu-n olvashattok először a hét Partyzánjairól.

Hunyi egy életvidám hippi csajszi, aki imádja a goa-t és rengeteget bulizik. Folyamatosan pörög és mosolyog. Apró kora óta, 25 éve Földessy Margit színitanodájának tagja, most már, mint énektanár. Legjobb barátnőjével, Vivivel közös tetkójuk is van.

Adri az egri Gárdonyi Géza Színház színésznője, kétgyerekes anyuka. Igazi éjszakai bagoly. Egerben sokan ismerik, felismerik az utcán színpadi szerepeinek köszönhetően. Harsány, vagány nő, aki szereti, ha a dolgok a saját elképzelései szerint alakulnak, vezető típus.

Forrás: RTL Klub

Nikol egy 21 éves modellcsajszi, aki B tervként sminkesnek is tanul. Imád bulizni, belevaló, és szuper énekhangját barátai is irigylik. A héten sok meglepetést tartogat majd.

Laci romantikus alkat, gyógyszertári szakasszisztens. Nagy csajozó gép, áprilisban szakított a barátnőjével. Kérdés, hogy valamelyik játékostársát beújítja-e majd?

Bence jó fej, humoros, aki a zene hatására teljesen átváltozik egy igazi rockabilly állattá. Van egy piros Cadillacje, néptáncol évek óta, a Milánói Világkiállítást is megjárta idén.

Felháborodtak a nézők, mert nem működött a szavazó applikáció a Sztárban sztár alatthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-felhaborodtak-a-nezok-mert-nem-mukodott-a-szavazo-applikacio-a-sztarban-sztar-alatt.htmlA Sztárban sztár újítással készült a harmadik évadra: SMS helyett már applikációval lehet szavazni. Azonban a kezdet kicsit döcögősre sikeredett.TV + Sztárok--Csúnyán kapják az ívet a Sztárban sztár énekeseihttp://www.life.hu/sztarok/20150928-a-kommentelok-leszoltak-a-sztarban-sztar-enekeseit.htmlVasárnap este elkezdődött a Sztárban sztár. Ahogy ez lenni szokott, a nézőknek azonnal volt véleményük a hírességek produkciójáról, és azt nem is rejtették véka alá... TV + SztárokOrigoJesszus! Csobot Adél orrpiercinges raszta csaj letthttp://www.life.hu/sztarok/20150927-jesszus-csobot-adel-orrpiercinges-raszta-csaj-lett.htmlA Life.hu cuki sztárszerzője, Csobot Adél bekeményített. Meglepő átalakulás.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huMolnár Anikó dögös dekoltázzsal mesélt terveirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-molnar-aniko-dogos-dekoltazst-mutatott.htmlNegyvenéves lett Molnár Anikó. A születésnaphoz új külső dukál, Anikó egyre csinosabb, rengeteget fogyott. Ráadásul nagy dolgot tervezett el... TV + Sztárok--Love is in the air! Így alakult a Vigyél el! párjainak randijahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-igy-alakult-a-vigyel-el-parjainak-randija.htmlA múlt heti Vigyél el!-ben három szingli pasi talált párra, három belevaló és szexi csaj személyében. Az RTL Klub szombat esti randishowjában Istenes Bence megmutatja, mi történt a három pár álomrandiján Cupido Beachen. A randik első fotóit itt Life.hu-n láthatjátok! TV + Sztárok--Tóth Vera: "Belesétáltam egy pénzéhes szélhámos csapdájába"http://www.life.hu/sztarok/20150924-toth-vera-enekesno-volt-szerelme-milliokat-csalt-ki-tole.htmlKét éve rátalált a szerelem Tóth Verára, és végre boldog. Azonban előtte nehéz időszakon ment keresztül. Lezárta a múltját, de csak most, négy évvel később volt képes először beszélni róla. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.