Gáspár Laci kiakadt a kulisszák mögött: Érzékenyen érintette az összehasonlítás

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
rajzfilmfigura Dr. Bubó Sztárban sztár hasonlóság Gáspár Laci kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jabin Peti a TV2.hu kamerája előtt faggatta a sztárokat átváltozásukról, Lacit érzékenyen érintette az összehasonlítás a nagydarab rajzfilmfigurával.

Gáspár Laci szerint ő sokkal jobb nő, mint a Dr. Bubó című rajzfilmből megismert Ursula nővér.

„Milyen Ursula? Nézd már meg ezeket a lábakat, milyen csinosak. Ha Ursulának ilyen lábai lettek volna, Bubó doktor megbolondult volna" – nevetett Laci.

Szépségkirálynő öccse lehet a hét álompasija!http://www.life.hu/sztarok/20150929-vigyel-el-balazs-szelfi-horvath-greta-szexi-occse.htmlMár hetek óta szexibbnél szexibb pasikkal és csajokkal tölthetjük szombat estéinket, hála a Vigyél el! című párkereső műsornak, és Istenes Bencének, a szerelemdoktornak. Az eheti részben egy, az RTL korábbi műsorából megismert és megkedvelt híresség öccse lesz az egyik főszereplő. TV + Sztárok--Ákos majdnem megfulladt legújabb klipje forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-akos-majdnem-megfulladt-videoklipje-forgatasan.htmlA Life.hu riportere Ákossal beszélgetett, akinek egészen extrém élményei vannak videoklipjei forgatásairól. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoÍgy sértegetik Hollywood legnagyobb sztárjait a kommentelők - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20150929-andrew-garfield-igazi-pedofilnak-nez-ki-a-teveben-vicces-kommentek-a-netrol.htmlJimmy Kimmel amerikai show műsorának legviccesebb része, amikor sztárok olvassák fel a róluk írt legdurvább vagy legviccesebb kommenteket. A legutóbbi adás is bővelkedett sértésekben. TV + SztárokPatricia Arquette szexistának nevezte Hollywoodothttp://www.life.hu/sztarok/20150929-patricia-arquette-szexistanak-nevezte-hollywoodot.htmlPatricia Arquette élesen bírálta Hollywoodot. Szerinte a szexizmus az oka annak, hogy a nők kevesebb fizetést kapnak filmjeikért, mint a férfiak. TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Csak pozitív visszajelzéseket kaptam"http://www.life.hu/sztarok/20150929-toth-gabi-enekesno-csak-pozitiv-visszajelzeseket-kapott-miutan-szerepelt-a-tv2-osszezarva.htmlAz énekesnő rengeteg új rajongót szerezett, miután őszintén, magát adva szerepelt az Összezárva Friderikusszal című műsorban. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huLagzi Lajcsi döntött: részletes vallomást tesz a rendőröknekhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-lagzi-lajcsi-dontott-arrol-hogy-reszletes-vallomast-tesz-a-rendoroknek.htmlÚgy tudni, Galambos Lajos minden szabadidejében a vallomástételre készül, és jegyzetel, ugyanis hamarosan vallomást tesz a nyomozóknak. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.