Kulcsár Edina reagált az őt ért negatív kommentekre

negatív TV2 műsorvezető komment kommentelők Kulcsár Edina Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő alig kezdte meg műsorvezetői munkáját a TV2 Aktív adásában, máris elindult a kommentháború. Edina intelligensen reagált az őt ért vádakra.

Kulcsár Edina lett az Aktív műsorvezetője, ez pedig volt, akinél kiütötte a biztosítékot. Szinte azonnal betámadták őt, mert sosem tanulta a műsorvezetést: „Gratulálok! A többieknek pedig, akik évekig tanultak és tettek egy ilyen munkáért, kívánom, hogy találjanak állást egy sokkal minőségibb műsorban, ahol nem az ismertség, hanem a tehetség és tudás alapján válogatják be a tagokat!" – írta egy kommentelő, Edina pedig kedves szavakkal állt ki magáért:

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Habár kaptam ma hideget-meleget, senki nem tudja a kedvemet szegni a műsorvezetéstől! Továbbra sem tudom letörölni a mosolyt az arcomról, mert nagyon örülök, hogy ilyen lehetőséget kaptam! A negatív kommentekre reagálva annyit szeretnék mondani, hogy valóban nem tanultam műsorvezetést, de én soha nem jelentettem ki olyat, hogy profi lennék! A mai legjobb műsorvezetők is elkezdték valahonnan. Igyekszem fejlődni, de ehhez a ti támogatásotokra is szükségem van!" – írta Edina közösség oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.