Horváth Gréta párkereső műsor Horváth Balázs Vigyél el!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hetek óta szexibbnél szexibb pasikkal és csajokkal tölthetjük szombat estéinket, hála a Vigyél el! című párkereső műsornak és Istenes Bencének, a szerelemdoktornak. Az e heti részben egy, az RTL korábbi műsorából megismert és megkedvelt híresség öccse lesz az egyik főszereplő.

Istenes Bence „Szingli fiú, mutasd magad” felkiáltására ezen a szombaton a Szelfiben megismert gyönyörű, fiatal anyuka, Horváth Gréta öccse, Balázs érkezik majd a sikoltozó lányok közé az RTL Klubon.

Forrás: RTL

Balázs fiatal kora ellenére érett gondolkodású fiú, aki azért jelentkezett a műsorba, mert szeretné, ha újra lehetne egy hosszú kapcsolata, mint ahogyan már volt is. Nővére, Gréta biztatta a jelentkezésre. Öcsém, mit veszíthetsz? – kérdezte tőle.

„Volt egy sokáig tartó kapcsolatom, 11 hónapja nem vagyunk már együtt” – kezdte a 22 éves fiú – „Örültem, mikor megláttam, hogy lehet jelentkezni a műsorba, mert pont akkor voltam abban az időszakban, hogy jó lenne ismét barátnőt találni. Nem volt időm arra az elmúlt hónapokban, hogy csajozgassak, mert sokat dolgozom. Voltam három-négy randin, de a lányok, akikkel megismerkedtem, eléggé megtévesztettek.”

Balázs anyagbeszerzőként dolgozik, és saját bevallása szerint képes bármit megszerelni. Házias fiúnak vallja magát, és elképzelhetetlennek tartja, hogy ne oldaná meg a problémát, ha hazaérve elromolva találja például az internetkábelt.

Bár az alábbi fotón brutál dögös kertészként láthatjuk, a Született feleségek kertészével ellentétben nem az idősebb nőket hajtja, igyekszik korabeli lányokkal ismerkedni. „Sokszor úgy érzem, sajnos a korombeli lányok nem elég érettek. Leginkább a 25-26 éves csajokkal találom meg a közös hangot. Sokkal idősebb barátnőt nem szeretnék.”

Forrás: RTL

Az igencsak szexi Balázs tudja, hogy jók az adottságai, modellkedni szeretne. Leginkább a fotómodellség vonzza. Még az is előfordulhat, hogy a műsor alatt valakinek megtetszik, és felfedezi. Az azonban szinte biztos, hogy jó néhány rajongó lányt nyer majd magának.

„Nem voltam még olyan helyzetben, hogy rajongó lányok írogatnának nekem. Az biztos, hogy megválogatnám, kit engedek közel magamhoz” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.