Kulcsár Edina:"Bebizonyítom, hogy rátermett vagyok"

negatív TV2 komment szépségkirálynő támadás Kulcsár Edina Czippán Anett Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő úgy döntött, nem adja fel új munkáját egy-két negatív komment miatt, hanem teljesen elsajátítja a műsorvezetés csínját-bínját. 

Kulcsár Edina, mióta az Aktív új műsorvezetője lett, több támadás is érte, amiért nincs ilyen irányú végzettsége, és sok kommentelő szerint az ölébe hullott a lehetőség. A szépségkirálynő elmondta, rendes castingon vett részt szakmabeliekkel, és lelkiismeretesen képzi magát, amit Czippán Anett is megerősített.

„Nagyon izgultam az első adásban, de talán ez nem látszott annyira. Tegnap visszanéztük a párommal, és nem mondom, hogy profi voltam, de nem volt annyira zavaró" – mondta Edina, akit sokan támadták az oldalán.

„Egy kislány felvetette, hogy elveszem másoktól a lehetőséget, mert sokan évekig tanulnak ezért. Kicsit bosszant, hogy azt hiszik, puszira itt lehetek, de ez nem így van" – mondta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.