Nádai Anikó régi fotóval nosztalgiázott

Forrás: Facebook/Nádai Anikó -
nosztalgia Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó ÉNB Lali ÉNB Kristóf emlékezés babázás RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, kollegáival közös fotót posztolt. Úgy tűnik, a kismamának időnként hiányoznak a dolgos hétköznapok.

Nádai Anikó amióta életet adott első kisfiának, úszik a boldogságban és élvezi az anyaság minden percét. Az RTL Klub egykori sztárjának, szabad perceiben azért eszébe jutnak a vicces munkanapok, amiket a sorozat bongyor hajú Lalijával és a szívtipró Kristófjával töltött.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Régi szép idők" – írt a kép mellé Anikó.

El sem hiszed, miért rajong mostanában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-victoria-beckham-divattervezo-ferje-david-beckham-szerint-rajong-a-tequilaert.htmlAz énekesnőből lett divattervezőt férje, David Beckham leplezte le egy nemrég adott interjújában. TV + Sztárok--Eljött a hét legtüzesebb estéje!http://www.life.hu/sztarok/20151001-partyzanok-a-legtuzesebb-buli.htmlA Partyzánok már megint valami nagyon izgalmassal készültek. Forró este lesz, az biztos. TV + Sztárok--Több ezer méterről ugrott le ÉNB Regina: 200 km/h sebességgel zuhant a mélybehttp://www.life.hu/sztarok/20151001-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-regina-kiprobalta-az-ejtoernyozest.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja kedvese kedvéért próbálta ki a tandemugrást: 200 kilométer/órás sebességgel zuhant a mélybe. TV + SztárokRTLKLUBJohnny Depp lánya megkapta az első filmszerepét http://www.life.hu/sztarok/20150930-johnny-depp-lanya-mar-most-nagy-hollywoodi-filmekben-szerepelhet.htmlA csodaszép Lily Rose Depp még csak 16 éves, de már most nagy jövőt jósolnak neki Hollywoodban. A színész gyermekének felajánlottak egy főszerepet. TV + Sztárok--Baukó Éva mellszelfit küldött a szaunábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150930-bauko-eva-a-valovilag-egykori-sztarja-mellbedobassal-pozolt-a-szanunaban.htmlTetemes dekoltázsát ismét közszemlére tette a ValóVilág egykori sztárja. Éva tudja, mitől döglik a légy. TV + Sztárok--Kulcsár Edina:"Bebizonyítom, hogy rátermett vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150930-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-bebizonyitja-hogy-van-helye-a-tv2-aktiv-musoraban.htmlA szépségkirálynő úgy döntött, nem adja fel új munkáját egy-két negatív komment miatt, hanem teljesen elsajátítja a műsorvezetés csínját-bínját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.