Ha szombat, akkor selfietime: Baukó Éva pulcsiban állt saját kamerája elé

szelfi Baukó Éva pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig meglepődünk, amikor Baukó Éva nyakig beöltözve, pulcsiban készít magáról képeket. A TV2 sztárja ugyanis imádja mutogatni csodás idomait, így furcsa, amikor nem így tesz.

Éva a héten már egyszer készített magáról dekoltázshangsúlyos szelfit, így várható volt, hogy a hét vége felé inkább szolídabb fotókat lő majd magáról. Szombati képeit aztán egy közös alkotásba sűrítette, és megosztotta nyilvános Instagram oldalán. Íme:

"Selfietime" Forrás: baukoeva
Baukó Éva megint lefotózta a melleit: Íme!http://www.life.hu/sztarok/20151001-bauko-eva-vv-eva-megint-megcsinalta-szokasos-mellfijet.htmlMondhatnánk, hogy VV Éva olyan képet tett közzé, mint még soha, de ez sajnos nem lenne igaz. A TV2 sztárja ugyanis ezen a héten is elkészítette szokásos mellfijét, rajongói nagy örömére. TV + Sztárok--Baukó Éva mellszelfit küldött a szaunábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150930-bauko-eva-a-valovilag-egykori-sztarja-mellbedobassal-pozolt-a-szanunaban.htmlTetemes dekoltázsát ismét közszemlére tette a ValóVilág egykori sztárja. Éva tudja, mitől döglik a légy. TV + Sztárok--Alekosz édesanyjára emlékezik Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150921-alekosz-edesanyja-a-kozossegi-portalon-bucsuzott-az-elettol-bauko-eva-emlekezik-rola.htmlVV Éva döbbenten értesült barátja, Alekosz édesanyjának haláláról. Vája asszony és közte meglepő volt a hasonlóság, talán ezért is került egykor oly közel a VV nyerteséhez. TV + Sztárok--Baukó Éva bevette a Pesti éjszakát: Szexi képet posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150919-bauko-eva-a-tv2-uj-udvoskeje-bevette-a-budapesti-ejszakat-szexi-kepet-posztolt.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Zimány Linda relaxációval töltötte a péntek estét, de most Baukó Éva is beavatta rajongóit, hogyan is töltötte az utolsó hétköznap estéjét.TV + Sztárok--Baukó Éva kitépi a saját haját? Furcsa fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150912-bauko-eva-kitepi-a-sajat-hajat-furcsa-fotot-posztolt.htmlA RTL Klub üdvöskéje, aki legutóbb egy igen decens képet tett közzé magáról, most megint különleges szelfit lőtt.TV + Sztárok--Nagy dolgok férnek Baukó Éva szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20150904-bauko-eva-az-rtl-klub-ezek-megorultek-cimu-showban-megmutatta-milyen-nagy-dolgok-fernek-a-szajaba.htmlPillecukorral tömte tele a száját az egykori valóságshow-hősnő, aki nem gondolta, hogy ennyi minden elfér lepénylesőjében.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.