Pénteken eltemették Alekosz édesanyját

Forrás: Schumy Csaba -
édesanya gyász Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a valóságshow-sztár nemrég elveszítette az édesanyját. Pénteken pedig szerettei utolsó útjára kísérték Vája asszonyt.

Legutóbb Baukó Éva emlékezett meg Alekosz szeretett anyukájáról, most pedig Kiszel Tünde tudatta a világgal, hogy részt vett Vája asszony temetésén. Tünde a Facebookon osztott meg egy képet, és kívánt lelki megnyugvást.

Forrás: Schumy Csaba
Alekosz az Édes Életben tér vissza a képernyőre? http://www.life.hu/sztarok/20150921-alekosz-a-tv2-egyik-musoraban-az-edes-eletben-ter-vissza-a-kepernyore.htmlA Való Világ egykori győztese már egy jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban az Édes Élet című reality egyik szereplőjeként térne vissza. TV + Sztárok--Alekosztól 500 ezer forintért venne spermát Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-alekosztol-500-ezer-forintert-venne-spermat-gaspar-gyozo.htmlElképesztően furcsa kéréssel állt Gáspár Győzi Alekosz elé. TV + SztárokOrigoAlekosz a vécépucolást is tökélyre fejlesztettehttp://www.life.hu/sztarok/20150825-alekosz-az-rtl-klub-valovilag-egykori-gyoztese-a-vecepucolast-is-tokelyre-fejlesztette.htmlA görög szájhős ismét különleges tulajdonságával rukkolt elő, vécétisztításból tartott kiselőadást.TV + Sztárok--Alekosz eltörölné az adókat és olcsó fürdőzést rendelne elhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-alekosz-eltorolne-az-adokat.htmlNem mindennapi politikai ambíciókkal rendelkezik Alekosz. Többet között a fürdőkbe járóknak és a kocsival közlekedőknek kedvezne. TV + Sztárok--Alekosz megtalálta a "Történelem Íróját"http://www.life.hu/sztarok/20150623-alekosznak-aszisztense-lett.htmlVégre! Alekosz megtalálta a hölgyet, aki segít neki történelmet írni. TV + SztárokOrigoAlekosz szerint utazik rá a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20150622-alekosz-szerint-utazik-ra-a-rendorseg.htmlA ValóVilág egykori győztese bepanaszolta az érdi rendőröket. Szerinte ugyanis kifejezetten vele kekeckednek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.