Összezárva Friderikusszal barátság Varnus Xavér Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár közel 30 éve jó barátok, 10 éve nem is találkozott egymással Friderikusz Sándor és Varnus Xavér. Most azonban az orgonaművész lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor vendége, és az is kiderül, mi volt a hosszű mosolyszünet oka. 

"Volt egy beszélgetésünk, amit még vitának sem mondanék: egy etikai kérdésben volt más a véleményünk, amit tetézett, hogy akkortájt mindketten hangulati romhalmazok voltunk. Azokban a napokban halt meg Sándor édesanyja, én is akkoriban vesztettem el egy fontos személyt az életemből, ráadásul, barátnak álcázva, egy hivatásos kútmérgező is tevékenykedett körülöttünk" - mesélte Xavér.

"Bármennyire is jól hangzana, nem az adás felvételén beszéltünk először tíz év után, de valóban a műsor kapcsán ültünk le beszélgetni egymással először, csakhogy pár héttel korábban. Addig mindketten dacosan a másikra vártunk; én azt gondoltam, hogy ha már megbántott, akkor fizesse ő az első vacsorát" – tette hozzá az orgonaművész.

Napi Horror! Zombivá változott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20151002-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-exbaratnoje-felelmetes-zombiva-valtozott-es-ijeszto-fotot.htmlA fotóslányra rá sem ismerni azon az ijesztő fotón, amin kiakadt szemekkel úgy néz ki, mint egy halálból ébredt zombilány. TV + Sztárok--Búcsúzik a Vigyél el! első szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20151002-bucsuzik-a-vigyel-el-elso-szeriaja.htmlSzombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n! TV + Sztárok--Berki Krisztián kukásnak állt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151002-berki-krisztian-musorvezeto-sportolo-kukasnak-allt-es-egy-halom-szemet-kozott-kukaval-a-feje-folott.htmlA macsó különleges szerepkörben próbálta ki magát, és ennek nyomán egy nagy adag szemét között pózolt. TV + Sztárok--A bombázó Erős Antónia ma 45 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20151002-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-ma-unnepli-negyvenotodik-szuletesnapjat-es-meg-mindig-nagyon-dogos.htmlA gyönyörű híradóson nem az idő, még mindig olyan dögös, mint egy húszéves lány. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCserpes Laura is gratulált Király Viktornak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151002-cserpes-laura-egy-kiraly-viktorral-keszult-kozos-keppel-drukkol-az-enekesnek.htmlNagyon drukkol énekes kollégájának a gyönyörű énekesnő, aki meg is örökítette a Király Viktorral való találkozását. TV + SztárokOrigoKozso kétszer sírta el magát interjú közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-kozso-enekes-ketszer-sirta-el-magat-a-hajdu-peternek-adott-interju-kozben.htmlHajdú Péter műsorában vendégeskedett Kozso, aki sokszor elérzékenyült az interjú közben. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.