Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike nagyobbik lánya, aki legutóbb kifakadt, hogy hiába fogyott le és gyűlöli magát, csodás hétvégét tudhat maga mögött.

Mint ismeretes, Evelin szombaton kihozta kedvenc Porschéjét a garázsból, és rögtön szelfizett is vele egyet. A szombati kocsikázás után pedig a vasárnapot pihenéssel töltötte. A celebcsemete nyilvános Instagram oldalán tett közzé egy fotót, melyhez ezt a kommentárt fűzte: "Lusta vasárnap"

Forrás: Instagram/evelingaspar
Gáspár Evelin: "Kodály írta a Liszt-rapszódiákat"http://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-szerint-kodaly-zoltan-irta-a-liszt-rapszodiakat.html"Liszt Ferenc nem írhatott magáról" - így indokolta válaszát Gáspár Evelin, miután válaszolt az Ezek megőrültek! című vetélkedőn feltett kérdésre. TV + Sztárok--A Facebookon esett neki Gáspár Evelin az apjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-kiakadt-gaspar-gyozo-facebook-bejegyzesen.htmlKülönös fotót posztolt lánya Facebook-oldalára Gáspár Győző. Evelin nem tartja sem viccesnek, sem kedvesnek a dolgot. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin: "Béna család vagyunk, nem tuduk futni és nagydarabok is vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-hat-mi-egy-ilyen-kis-bena-csalad-vagyunk-tv2-ezek-megorultek-adasaban.html"Gabo akarsz kenni?" - kérdezték az Ezek megőrültek műsorvezetői, majd miután Evelin figyelmeztette csapattársát, hogy az arcára nem kér a vazelinnektárból, Győzi lánya útnak indult az embertekén... TV + SztárokOrigoGáspár Evelin: "Béna család vagyunk, nem tuduk futni és nagydarabok is vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-hat-mi-egy-ilyen-kis-bena-csalad-vagyunk-tv2-ezek-megorultek-adasaban.html"Gabo akarsz kenni?" - kérdezték az Ezek megőrültek műsorvezetői, majd miután Evelin figyelmeztette csapattársát, hogy az arcára nem kér a vazelinnektárból, Győzi lánya útnak indult az embertekén... TV + SztárokOrigo"Vetődtem a vazelinnel" - Bálnának érzi magát Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-balnanak-erezte-magat-az-ezek-megorultek-cimu-musorban.htmlEvelin a TV2 Ezek megőrültek! című műsorában szerepelt – nem sok sikerrel.TV + Sztárok--Hoppá! Izzik a levegő Gáspár Evelin és Pumped Gabo közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150921-a-tv2-ezek-megorultek-musorban-izzik-a-levego-gaspar-evelin-es-pumped-gabo-kozott.htmlA TV2 Ezek megőrültek! című műsorában, a Csíkos bálnák csapatában találkozott egymással Gáspár Evelin és Pumped Gabo. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.