Hoppá! Brad Pitt-tel pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
Brad Pitt közös fotó világsztár Éjjel-nappal Budapest ÉNB Lali ÉNB Marci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marci, Gabi és Lali Brad Pitt mellé csapódott. Büszkén osztották meg a menő fotót közösségi oldalukon.

Nagyon úgy tűnik, a fiúk csak Brad viaszszobrát kapták el, de így is nagyon büszkén feszítettek a világsztár mellett. A hóbortos Lalinak még a szája is tátva maradt, ő talán elhitte, hogy tényleg az igazi Pitt mellett állhat.

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest
Előre szólunk! Tóth Gabi sokkolni fog ma este a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-toth-gabi-sokkolni-fog-a-sztarban-sztar-szinpadan-nagyon-hasonlit-britney-spearsre.htmlHa van tökéletes átalakulás, akkor ennek Tóth Gabi a nagymestere. Sikerült meglesnünk az énekesnőt, miközben arra készült, hogy Britney Spears bőrébe bújjon. TV + Sztárok--Vadító! Hatalmas mellekkel csapatja Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-hatalmas-dekoltazzsal-csapatja-dj-seherezade-az-rtl-klub-valovilag-musoranak-egykori-sztarja.htmlA szőke bombázó megmutatta milyen, amikor a dj pult mögött tombolva vadítja a férfiakat. TV + Sztárok--Állítják: Avril Lavigne öngyilkos letthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-avril-lavigne-a-hirek-szerint-ongyilkos-lett-egy-imposztor-vette-at-a-helyet.htmlElképesztő összeesküvés-elmélet látott napvilágot az énekesnővel kapcsolatban, eszerint Avril 2004-ben öngyilkos lett, és egy hasonmás vette át a helyét...TV + Sztárok--Csodás szombat! Gáspár Evelin kihozta a Porschét a garázsbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-gaspar-gyozo-lanya-gaspar-evelin-kihozta-a-porschet-a-garazsbol.html"Látszik a cipődön, hogy edzel" – kommentelte valaki Gáspár Evelin legfrissebb fotója alá. A lány a minap kiakadt azon, hogy talán feleslegesen fogyott le, és ezért gyűlöli is magát, szerintünk azonban csodásan fest. Legutóbbi fotója is erről árulkodik. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ingben és bokaláncban: A szépség a Kanári-szigetekről üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151003-bodi-sylvi-modell-ingben-es-bokalancban-a-kanari-szigetekrol-uzent-kovetoinek.htmlBódi Sylvi nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint a modell ismét utazik, méghozzá a Kanári-szigeteken jár. És hogy mit is csinál ott? Nos, doglozik és forgat. TV + SztárokOrigoA Grease producere nyilatkozott: "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban"http://www.life.hu/sztarok/20151003-a-grease-producere-horvath-csaba-megbizik-gesztesi-karolyban.htmlA minap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Gesztesi Károlyt hazaküldték a Grease próbájáról. A darab producere most megszólalt és elárulta, soha, semmi problémája nem volt a színésszel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.