Nyári Alíz Bereczki Zoltán TV2 Sztárban sztár Liptai Claudia Freddie Mercury duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári lányok tökéletes előadása tartolt a Sztrában sztár vasárnapi adásában. Sőt élő adásban, profin kezelte a bakit Nyári Alíz.

Majka tátott szájjal nézte a Nyári testvérek előadását. A stúdió tombolt a lányok produkciója után. Alíz remekül hozta Freddie Mercuryt, még úgy is, hogy a dal elején meggyűlt a baja a mikroportjával. Edit pedig lenyűgöző duettpartner volt és zseniálisan alakította Montserrat Caballet. Liptai Claudia: "Egészen elképesztő és voltak olyan sorok, amikor megjött Mercury hangja." Bereczki Zoltán: „Alíz személyisége teljesen eltűnt, ez lenyűgöző volt."

Wolf Kati magára kapta Varga Viktorthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-wolf-kati-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-magara-kapta-varga-viktor-enekest.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Varga Viktort öltötte magára az énekesnő, aki zseniálisan hozta az extravagáns énekes formát. TV + Sztárok--Ragyogott a szíve: Rá sem ismertünk a Mohamed Fatimává vált Baby Gabirahttp://www.life.hu/sztarok/20151004-ragyogott-a-szive-ra-sem-ismertunk-a-fatimava-valt-baby-gabira.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában Baby Gabi Mohamed Fatima bőrébe bújt. És csodás volt! TV + Sztárok--Hűha! Mi van a bikinis Iszak Eszti lábai között?http://www.life.hu/sztarok/20151004-a-bikinis-iszak-eszti-musorvezeto-labai-kozott-valami-furcsasag-ban.htmlA szépséges műsorvezető, aki legutóbb teljesen megváltoztatta a külsejét, nosztalgiázással töltötte a vasárnapot. TV + Sztárok--Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-vajna-timi-modell-szuretelni-vitte-ferjet-andy-vajna-producert-szuleihez.htmlAz ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek. TV + Sztárok--Előre szólunk! Tóth Gabi sokkolni fog ma este a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-toth-gabi-sokkolni-fog-a-sztarban-sztar-szinpadan-nagyon-hasonlit-britney-spearsre.htmlHa van tökéletes átalakulás, akkor ennek Tóth Gabi a nagymestere. Sikerült meglesnünk az énekesnőt, miközben arra készült, hogy Britney Spears bőrébe bújjon. TV + Sztárok--Óriásit terpesztett Bódi Sylvi a Kanári-szigeteken: Szexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-oriasit-terpesztett-bodi-sylvi-modell-aki-a-kanari-szigeteken-forgat-es-nagyon-szexi.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a szépséges Bódi Sylvi a Kanári-szigeteken van, és keményen dolgozik, forgat. És persze posztol is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.