négyes metró extrém kisföldalatti rádióadás Vadon Jani Morning Show Class FM metró Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém helyszínről jelentkezett hétfő reggel Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani.

A Morning Show nagyágyúi 6 és 10 óra között a föld alól, a fővárosi 4-es metró vonaláról köszöntötték hallgatóikat. A különleges élmény kapcsán Vadon Jani elmesélte, gyerekkora óta szereti a metrózást, kedvence pedig a Kisföldalatti.

Forrás: redlemon

Kívántak már jó reggelt száguldó kamionról, hallgathattuk őket több emeletnyi magasságban felfüggesztett üvegstúdióból, cápákkal teli akváriumból, és emlékezetes marad a Balaton közepéről közvetített adásuk is. A Morning Show neve mára egybeforrt a különleges kalandokkal, ma reggel pedig a fiúk újabb extrém terepet találtak: a népszerű rádiósok a budapesti metróból köszöntötték a hallgatókat.

Vadon Janiról köztudott, hogy nincs jogosítványa és a leggyakrabban tömegközlekedéssel utazik. Ennek egyik oka a környezettudatosság, a másik pedig a villamos, a metró és a troli iránt érzett vonzalma. Míg például a troliban elsősorban a hangtalanságát és a környezetbarát kialakítását kedveli, addig a metrókhoz gyerekkora óta vonzódik. „Az első metrózásom Kőbánya-Kispesthez kötődik, ami akkor nekem egy valóságtól elrugaszkodott élmény volt, mert még csak 10 éves voltam és korábban csak az 50-es villamossal utaztam a városban. A beengedő kapu nagyon megmaradt bennem: emlékeim szerint egy forintot kellett bedobni, hogy kinyíljon, egy kis idő után pedig óriási csattanással záródott össze – én pedig rettegtem attól, hogy beszorulok, ezért pánikszerűen igyekeztem átvágtatni rajta" – árulta el a műsorvezető, aki Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel hétfőn a 4-es metró vonaláról szólt a hallgatókhoz.

„Világszínvonalú kialakításával a négyes metró kicsit már bepillantás a jövőbe" - mesélte a népszerű rádiós. „De hogy a múlt értékes darabkáiról se feledkezzünk meg, érdemes lemenni a Vörösmarty tér-Mexikói út között közlekedő Kisföldalattihoz is – én rengeteget utaztam a vonalán, a hangulata az évek alatt egészen belém égett. Annyira zajos, mint az egykori vidámparki viharvasút volt, korhű csempékkel és kerámia díszítésekkel burkolt falaival, szegecselt oszlopaival pedig a legtöbb megálló egy-egy kis gyöngyszem. Arról nem is beszélve, hogy az Andrássy út fent is gyönyörű" – áradozott Jani, akinek a Morning Show extrém helyszínei közül a motoros sárkányrepülő jött be leginkább. „A motoros sárkány egy átlagos repülőgéphez képest is csak egy apró lélekvesztő, amin utazva a levegő minden rezdülését éreztem, fantasztikus volt! Már várom, hogy mi lesz a következő szenzációs helyszín, talán egyszer az Északi-sark jege alá is lemegyünk" – ábrándozott.

Havas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Helyke cickók, gyantázott láb: Szőke diszkókirálynővé vált Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csonka-andras-szoke-diszkokiralynove-valtozott-a-sztarban-sztarban.htmlA Life.hu sztárszerzője igazán különleges produkciót adott elő vasárnap este a TV2 Sztárban sztár című műsorának második alkalmával. És még azt is hagyta, hogy legyantázzák a lábát. TV + Sztárok--Imádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-vajna-timi-modell-szuretelni-vitte-ferjet-andy-vajna-producert-szuleihez.htmlAz ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek. TV + Sztárok--Hűha! Mi van a bikinis Iszak Eszti lábai között?http://www.life.hu/sztarok/20151004-a-bikinis-iszak-eszti-musorvezeto-labai-kozott-valami-furcsasag-ban.htmlA szépséges műsorvezető, aki legutóbb teljesen megváltoztatta a külsejét, nosztalgiázással töltötte a vasárnapot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.