Joaquin Phoenix fiatalon elhunyt testvérére, River Phoenixre emlékeztek

Forrás: AFP -
River Phoenix drog színész PETA állatbarát túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1993-ban, 23 évesen drogtúladagolás miatt elhunyt színész tiszteletére alapított díjat adták át egy rendezvényen, amelyen szinte az egész Phoenix-család megjelent.

Szeptember 30-án, a Peta állatvédő szervezet megalapításának 35. évfordulója alkalmából megrendezett ceremónián adták át a színész tiszteletére alapított díjat: a River Phoenix Humanitarian Awardot (River Phoenix Emberbaráti Díj).

Forrás: AFP

Az állatbarát színésznek szinte az egész családja felment a színpadra, és arról beszéltek, mennyire fontos volt Rivernek az állatok védelme.

Az eseményen Joaquin Phoenix is megjelent, valamint három lánytestvére: Rain, Liberty és Summer, és természetesen édesanyjuk, Arlyn is ott volt. A díjat a család Shaun Monson filmesnek adta át.

Havas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCsodás produkciója ellenére kiesett a Sztárban sztárból Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csodas-produkcioja-ellenere-kiesett-a-sztarban-sztarbol-bebe.htmlRengeteg nagyszerű produkciót láthattunk a TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában. Egy valakinek persze most is búcsúznia kellett. TV + Sztárok--Balázs Klári: "Miért csináljuk, ha nem kenyérre kell? Ezért!"http://www.life.hu/sztarok/20151005-korda-gyorgy-enekesert-es-balazs-klari-enekesnoert-megorul-a-kozonseg-tombolnak-a-koncertjeiken.htmlKorda György és felesége szinte felrobbantotta a színpadot hétvégi fellépésén, a városligeti Oktoberfesten. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoImádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--A texasi tehénszag is átjött: Ki volt ez a grimaszoló szőkeség a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151004-racz-gergo-kicsit-sejpitos-de-aranyos-es-szorakoztato-produkciot-nyujtott-racz-gergo.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorában Rácz Gergő kollégája, Biga bőrébe bújt. És jól is elhúzta a nótáját... TV + Sztárok--Wow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-uberszexi-britney-spearskent-villogott-toth-gabi-elkepeszto-produkciot-nyujtott.html"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.