Partyzánok Zsanett úgy sikít, mint senki más

Forrás: RTL -
sikítás Partyzánok Zsanett Partyzánok RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTLII ma esti Partyzánok-adásában a fiatal szinkronszínésznő, Czető Zsanett verseng a hét partyarca címért. Zsani 4 éves kora óta szinkronizál, és régóta énekel, így talán a Nagy Ferótól kapott dal sem fog majd ki rajta.

„A polgári szakmám óvónő, óvodapedagógus vagyok, egyébként pedig szinkronizálással foglalkozom idestova 20 éve” – meséli lelkesen Zsani, aki imádja a munkáját. Bár már 24 éves, de még ma is tizenéves lányoknak adja a hangját. „Elég világos hangszínem van, így a legtöbbször tinédzsereket szoktam szinkronizálni.”

Forrás: RTL

Persze film és film között is nagy különbség van. Zsani azt is elárulta, mi a kedvence. „Nagyon szeretem a horrorfilmeket, az a kedvenc műfajom, mert imádok sikítani.”

Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--A föld alól írt történelmet a Morning Showhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-a-class-fm-morning-show-musorvezetoi-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-es-vadon-jani-a-metrobol.htmlExtrém helyszínről jelentkezett hétfő reggel Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. TV + Sztárok--Völgyesi Gabi veszélybe került Machu Picchubanhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-volgyesi-gabi-enekesno-veszelybe-kerult-machu-picchuban-a-hatalmas-esozesek-miatt.htmlAz énekesnő egy korábbi utazásáról mesélt egy televíziós életmód magazinban: éppen Machu Picchuban jártak, a sok eső pedig gyakorlatilag elmosta az utakat, így életveszélyessé vált a közlekedés. TV + Sztárok--Bréking! Caramel visszavonul - Nem áll színpadra semhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-caramel-enekes-nagy-bejelentest-tett-ugy-dontott-visszavonul-szunetelteti-karrierjet-es-csaladjara.htmlAz énekes megdöbbentő vallomást tett: úgy döntött, szünetelteti a karrierjét. TV + Sztárok--Hegyi Barbarának szenvedélye a motorozáshttp://www.life.hu/sztarok/20151005-hegyi-barbara-szineszno-szenvedelye-a-motorozas.htmlA színészkedés mellett szakácskönyveket ír, de másik hobbija is van: imád motorozni. TV + Sztárok--Gáspár Evelin: "Mindenhol azt kapom, te cigány"http://www.life.hu/sztarok/20151005-gaspar-evelyn-gaspar-gyozo-lanya-joshi-bharatnak-meselte-el-miket-mondanak-ra-az-emberek.htmlA fiatal lány életét gyakran megkeseríti a rasszizmus; Evelin elárulta, milyen durva beszólásokat kap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.