Bódi Sylvi méretes dekoltázst villantott - Szexi fotó!

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
Kanári-szigetek szexi dögös Bódi Sylvi dekoltázs szörf szerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy bármelyik pasi szívesen lenne a modell szörfdeszkájának a helyében azon a fotón, amit legutóbb rajongóival osztott meg Sylvi.

A szépséges Bódi Sylvi jelenleg a Kanári-szigeteken van, ahol keményen dolgozik és természetesen szexibbnél szexibb fotókat posztol. A legutóbbi képen dögös dekoltázsába engedett bepillantást a modell, éppen akkor, amikor szörfdeszkáját próbálta megbuherálni.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Óriásit terpesztett Bódi Sylvi a Kanári-szigeteken: Szexi fotó!

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a szépséges Bódi Sylvi a Kanári-szigeteken van, és keményen dolgozik, forgat. És persze posztol is...Olvasd el a Life.hu cikkét!
Caramel: Kockázatos a visszavonulás, de ezt kell most tennemhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-caramel-csaladjara-es-az-alkotoi-munkara-szeretne-koncentralni-visszavonul.htmlCaramel bejelentette, hogy visszavonul, és a jövőben az alkotói munkának és családjának szenteli az idejét. Hátrébb lép a médiából, talán sikerül befejeznie egy korábban elkezdett musical megírását, és csak a Life.hu-nak árulta el, hogy a gondolatait papírra veti, amiből akár könyv is születhet. TV + SztárokOrigo"Elszálltam egy kicsit" - Kiderült, Lagzi Lajcsi ügynök volt!http://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-ugynok-volt.htmlA Blikk nemrég indult sorozata újabb és újabb információkat hoz napvilágra a mulatós király, Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos életéről. TV + Sztárok--Király Linda: "Viktorban, minden megvan, amitől sztár lehet a tengerentúlon is"http://www.life.hu/sztarok/20151007-kiraly-linda-enekesno-szerint-occse-kiraly-viktor-enekes-sztar-lehet-amerikaban.htmlAz énekesnő szerint öccse, Király Viktor nem csak hangjával, hanem kisugárzásával és bociszemeivel is tud majd a rajongókra hatni. TV + Sztárok--Te jó ég! Mi történt Zimány Linda szájával?http://www.life.hu/sztarok/20151007-zimany-linda-kek-szajjal-tuntet-a-zaklatas-ellen.htmlA modell egészen megijesztett minket, amikor kiposztolta ezt a furcsa képet Instagram-oldalára. TV + Sztárok--"A színpadon fogok meghalni" - Bebe szerint nem fog sokáig élnihttp://www.life.hu/sztarok/20151007-bebe-szerint-o-nem-fog-sokaig-elni-a-szinpadon-fogok-meghalni-mondta.htmlA Sztárban sztár legutóbbi kiesője, Bebe, nemsokára 40 éves lesz. Bevallása szerint semmi baja a korával, még akkor sem, ha úgy gondolja, nem fog sokáig élni...TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzakított párjával Nóci http://www.life.hu/sztarok/20151006-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojenek-kegyeiert-ket-ferfi-versenget-lassan-johet-a.htmlAz egykori műsorvezető bevallotta, újra szerelmes és boldogan vállalja fel kedvesét. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.