Lajcsi exmenyasszonya is megszólalt: "Ő nem rossz ember!"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Galambos Lajos előzetes börtön menyasszony Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jágerné Horváth Éva, a jelenleg előzetesben lévő Lajcsi védelmére kelt: állítja, nem hiszi el, hogy igaz, amivel exvőlegényét vádolják.

Az asszony két évig volt Lajcsi párja sok évvel ezelőtt. A zenész akkor is mellette állt, amikor sok időre kórházba került. Éva odaadó, csupa szív féfinak írta le Lajcsit, akit sosem a pénz mozgatott – írja a hot!.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Amikor a férjem becsajozott, és lelkileg a padlóra kerültem, minden érdek nélkül felajánlotta, hogy ha bármiben a segítségemre lehet, rá számíthatok. Nem tudom elképzeni, hogy igaz, amivel vádolják; ő nem rossz ember!" – mondta Éva.

Csobot Adél: "Emésztettem, marcangoltam magam, hogy mi volt rossz"http://www.life.hu/sztarok/20151008-csobot-adel-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-elmeselte-mit-elt-at-amikor-majdnem-kiesett-a.htmlAz énekesnő bevallotta, hogy mit érzett, amikor majdnem kiesett a Sztárban sztárból. TV + SztárokRTLKLUBLinczényi Márkó: Azt hittem nem fogok sírni, de többször is elérzékenyültemhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-linczenyi-marko-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-interjuban-meselt-castingrol-a-zsuriben.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagját a műsor szombat esti adása előtt faggattuk, és be kell vallanunk, jót nevettünk frappáns válaszain, és abban biztosak lettünk, ha a produkciókra nem is mindig, a Kolin együttes frontemberének értékelésére felkapjuk majd a fejünket. TV + Sztárok--Újra együtt! Zámbó Krisztián és volt párja Zsuzsi kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-zambo-krisztian-az-xfaktor-egykori-sztarja-enekes-es-volt-parja-zsuzsi-kibekultek.htmlEgész nyáron szerelmes üzenetekkel ostromolta Zámbó Krisztián Zsuzsit, rájött ugyanis, hogy nem bírja a lány nélkül. TV + Sztárok--Robbie Williams: "Nem tartom magam jó énekesnek!"http://www.life.hu/sztarok/20151007-robbie-williams-nem-tartja-magat-igazan-jo-eloadomuvesznek.htmlA világhírű zenész az utóbbi két évtized egyik legsikeresebb előadója, aki már hetvenhétmillió eladott lemezzel büszkélkedhet. Azonban úgy tűnik, hogy a sztár a mai napig nem elégedett önmagával. TV + SztárokAFPMit szólnál, ha Tom Hanks találná meg a diákigazolványod? http://www.life.hu/sztarok/20151007-tom-hanks-megtalalta-egy-lan-igazolvanyat-rogton-el-is-kezdte-keresni.htmlNaponta láthatunk olyan posztot a neten, melyben valaki az eltűnt iratait keresi. Ez történt Laurennel is, akinek egy nem mindennapi személy találta meg a hivatalos okmányát. TV + SztárokOrigoAz utca emberének véleménye Király Viktorról: "Szőrös és túl angol"http://www.life.hu/sztarok/20151007-vlogoli-kiraly-viktorrol-kerdezi-az-utca-nepet-voxpop.htmlKirály Viktor amerikai produkciójáról kérdezte az utca népét VlogOli. Vajon hogy fogadták itthon az énekes sikerét? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.