Gáspár Győző Eurovíziós Dalfesztivál Romantic Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gáspár Győző bejeletette, újra összeáll régi zenekaruk, a Romantic. A showman pedig nemzetközi megmérettetésre vágyik.

"Elég volt a limonádé dalokból, amik semmiről nem szólnak! A Romantickal kint a helyünk az Eurovíziós Dalfesztiválon, hogy végre egy roma csapat angolul, és a romák nyelvén képviselje hazánkat a világ színe előtt" - szögezte le Győzike a Bors megkeresésére. Állításait pedig érvekkel is alátámasztotta. A tarjáni Jacko szerint nagyon kevés, ha valaki egy szűk estélyiben színpadra áll, és elénekel egy dalt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Olyan színpadi show kell, amiről az egész világ beszél. És egy olyan dal is. A magyar nevezéshez magyar és angol nyelven is be kell küldeni a dalunkat, ami már majdnem teljesen kész. Lovári betétet is tervezünk, In­diától Luxemburgig, Brüsszelen át a lovári ugyanaz, ugyanúgy beszélik. Ez összeköt minket, így adta magát, hogy központi téma a rasszizmus lesz" - magyarázta határozottan Győző.

Győzike megdöbbentő bejelentést tett http://www.life.hu/sztarok/20150930-gyozike-megdobbento-bejelentest-tett-ujra-osszeall-a-romantic-egyuttes.htmlHa minden igaz, Győzike újra színpadra fog állni, méghozzá nem is akárhogy! Újra összeáll ugyanis régi zenekara, a Romantic. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Evelin: "Mindenhol azt kapom, te cigány"http://www.life.hu/sztarok/20151005-gaspar-evelyn-gaspar-gyozo-lanya-joshi-bharatnak-meselte-el-miket-mondanak-ra-az-emberek.htmlA fiatal lány életét gyakran megkeseríti a rasszizmus; Evelin elárulta, milyen durva beszólásokat kap. TV + SztárokOrigoImádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--Gáspár Evelin átlustálkodta a vasárnapot: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-evelin-gyozike-gyermeke-atlustalkodta-a-vasarnapot-es-posztolt-instagramra.htmlGyőzike nagyobbik lánya, aki legutóbb kifakadt, hogy hiába fogyott le és gyűlöli magát, csodás hétvégét tudhat maga mögött.TV + Sztárok--Belefogyott új szerepébe Gáspár Laci, hét kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/sztarok/20151003-belefogyott-uj-szerepebe-gaspar-laci-7-kilotol-szabadult-meg-michael-jakson-boreben.htmlA hét elején Gáspár Laci még azon problémázott, hogy túl testes Michael Jackson szerepére. Bár még mindig hasonlóan érez, pénteken, amikor mérlegre állt, maga is megdöbbent. Jócskán lefogyott a próbák alatt. TV + SztárokOrigoCsodás szombat! Gáspár Evelin kihozta a Porschét a garázsbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-gaspar-gyozo-lanya-gaspar-evelin-kihozta-a-porschet-a-garazsbol.html"Látszik a cipődön, hogy edzel" – kommentelte valaki Gáspár Evelin legfrissebb fotója alá. A lány a minap kiakadt azon, hogy talán feleslegesen fogyott le, és ezért gyűlöli is magát, szerintünk azonban csodásan fest. Legutóbbi fotója is erről árulkodik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.