Bögyös playboy ikrek – gondolnád hogy elrontották a plasztikájukat?

Forrás: NORTHFOTO -
plasztikai műtét Playboy szexi Hugh Hefner dögös rontás plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Hefner odavolt a szőke szépségekért és mindkettőjükkel együtt élt a hatalmas orgiáiról híres playboy házban.

A két dögös bögyöst, mielőtt bombázó külsőre váltottak, érte némi kellemetlenség. Mindkettőjük mell és orrplasztikáját elrontották és mivel számukra fontos volt, hogy hasonlítsanak egymásra, újra operáltatták magukat. Azért ebből már semmi nem látszik, és elég jól festenek Hefner medencéjének szélén.

Forrás: NORTHFOTO
Életveszélyes produkció a Hungary's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-eletveszelyes-produkcio-a-hungarys-got-talentben-juni-emese-akrobatikus-mutatvanya-kozben-nem.htmlA 24 éves Juni Emese egy különleges, akrobatikus számmal vág neki a szombaton startoló Hungary's Got Talentnek. TV + Sztárok--Rossz kislány! Sandra Bullock majdnem börtönbe kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-sandra-bullock-majdnem-bortonbe-kerult.htmlÉrdekes dolgot árult el a jó kislánynak tűnő Sandra Bullock. Egyszer majdnem bilincs csattant a csuklóján... TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi mentette meg Pataky Attilát Jimmy-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-lagzi-lajcsi-mentette-meg-pataky-attilat-jimmytol.htmlZenészvilágban közismert sztori: Lagzi Lajcsinak köszönhető, hogy Zámbó Jimmy és Pataky Attila nem tett kárt egymásban a miskolci Dáridó-turnén. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián megidézte édesapja, Jimmy szelleméthttp://www.life.hu/sztarok/20151008-zambo-krisztianek-megideztek-apja-zambo-jimmy-szellemet.htmlAz énekes Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, ahol egy olyan úriember próbálkozott meg megidézni Jimmy szellemét, aki a tengerentúlon tanulta a tudományát.TV + Sztárok--Ada 33 éves lett – a műsorvezető szíves lufival pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151007-ada-pinter-adrienn-az-rtl-klub-musorvezetoje-30-eves-lett-es-egy-hatalmas-rozsaszin-szivlufival.htmlAz RTL Klub sztárja közösség oldalán osztotta meg azt a fotót, amelyen egy hatalmas szívlufival látható – vajon kitől kapta a romantikus ajándékot? TV + Sztárok--Dukai Regina bringázás közben is irtó szexihttp://www.life.hu/sztarok/20151007-dukai-regina-modell-bringazas-kozben-is-irto-szexi-a-testhez-tapados-szereleseben.htmlA modell dögös testhez tapadós szerelésben pattant a nyeregbe és szerencsére egy szelfivel is megörökítette ezt a különleges pillanatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.