Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes Hajdú Péter vendége volt a Frizbiben, ahol egy olyan úriember próbálkozott meg megidézni Jimmy szellemét, aki a tengerentúlon tanulta a tudományát.

Krisztiánt nem először keresték már fel azzal, hogy kapcsolatot teremtenek közte és a Király között, ő azonban mindig udvariasan elutasította ezeket a megkereséseket. Most azonban valami megváltozott.

Zámbó Krisztián. Forrás: facebook/Zámbó Krisztián

"Mindig is szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban" – kezdte a Blikknek Krisztián. "Másrészről pedig nagyon személyes dolognak tartom ezt, azt gondolom, ha beszélni akarok az apukámmal, akkor megteszem azt a négy fal között, miközben senki nem lát, úgyhogy először vissza is utasítottam a megkeresést, de végül mégis csak tettem egy próbát – magyarázta Krisztián, aki nem hitt a saját szemének.

Mielőtt apu meghalt adott nekem valamit. Soha nem felejtem el, ott álltam a szobám előtt, ő pedig velem szemben azon a szilveszteri éjszakán. Éppen bulizni indultam, ő pedig a kezembe adott valamit. Kíváncsi voltam a látó meg tudj-e mondani, hogy mi volt az – mondta az énekes, aki nem szavakkal kapott választ a kérdésére, de a válasz helyesnek bizonyult.

"Egy kis háromlábú sámli segítségével mutatta meg, hogy én mire gondolok. Lehet, hogy csak magam akartam ezt látni, de valami tényleg megmozdult ott, én pedig nagyon megijedtem. Talán attól, hogy ez tényleg igaz lehet - tette hozzá Krisztián.

Újra együtt! Zámbó Krisztián és volt párja Zsuzsi kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-zambo-krisztian-az-xfaktor-egykori-sztarja-enekes-es-volt-parja-zsuzsi-kibekultek.htmlEgész nyáron szerelmes üzenetekkel ostromolta Zámbó Krisztián Zsuzsit, rájött ugyanis, hogy nem bírja a lány nélkül. TV + Sztárok--Zámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--"Zámbó Krisztián sipákol, mint egy nő"http://www.life.hu/sztarok/20150926-kabai-laci-szerint-zambo-krisztian-sipitozik-mint-egy-no-az-ezek-megorultek-adasaban.htmlAz Ezek megőrültek! adását érdemes nap, mint nap figyelni: szinte minden alkalommal megajándékoz bennünket valami maradandóval.TV + SztárokRTLKLUBÚj Zámbó Jimmy-lemez jelenik meghttp://www.life.hu/sztarok/20150511-zambo-jimmy-enekesnek-hamarosan-uj-lemeze-jelenik-meg.htmlZámbó Jimmy eddig sosem hallhatott dalai kerültek elő, így hamarosan új lemeze jelenik meg.TV + Sztárok--A Jimmy Hotelben fog főzni Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20150401-zambo-jimmyrol-elnevezett-hotelben-akar-dolgozni-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián szakácsiskolába szeretne járni, hogy az éneklés mellett a Jimmy Hotel séfje is lehessen. TV + SztárokRTLKLUBNyárra Adonisszá gyúrja magát Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20150331-zambo-krisztian-alomtestert-edz.htmlKözeleg a nyár, egyre többen izzadnak a futópadon és a súlyok között a konditermekben. Így tesz Zámbó Krisztián is. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.