Gyertek át szombat este (tévéműsor) Fluor Tomi Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvetette a sulykot Kis Ramónával szemben Fluor Tomi a Gyertek át szombat este! adásában. 

Ramit már hetek óta heccelik azzal a többiek, hogy hatalmas partikirálynő, és szívesen koccint, ha úgy adódik - írja a Bors. Ramóna a legutóbbi adás felvételén szerette volna elmondani, mért szereti különösen a pálinkát. "Egy pillanat, ezt nagyon szeretném végre tisztába tenni. Édesapám Kalocsán született, mi egy ilyen jó kis pálinkás család vagyunk, szeretjük a magyar pálinkát, ezzel nincsen semmi baj. Nincsen vele probléma" - mondta mondta Rami. Fluor persze közbevágott: "Értjük, alkesz vagy, elfogadtuk!"v– viccelődött.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

Rátámadtak Dombóvári Istvánrahttp://www.life.hu/sztarok/20151009-ratamadtak-dombovari-istvanra-az-rtl-klub-musorvezetojere.htmlEgy ittas férfi a Balatonon inzultálta a műsorvezetőt. TV + Sztárok--Legemlékezetesebb tévés élményéről mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151006-legemlekezetesebb-teves-elmenyerol-mesel-liptai-claudia-a-tenyek-es-a-big-brother-volt.htmlA TV2 tizennyolcadik születésnapja alkalmából Liptai Claudia elmesélte, mely műsorok és műsorvezetők a legemlékezetesebbek számára ebből a majd' két évtizedből.TV + SztárokOrigoTárskereső oldalon éltek vissza Iszak Eszti nevével és arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-tarskereso-oldalon-eletek-vissza-iszak-eszti-nevevel-radics-gigi-is-porul-jart-mar.htmlA Life.hu riportere Iszak Eszterrel, Radics Gigivel és Puskás Petivel arról beszélgetett, hogy mi a teendő akkor, ha a közösségi oldalakon kamuprofilokat hoznak létre a nevükben. Azt is elárulták, mi zavarja őket ezekben a legjobban.TV + Sztárok--Bebe: "Amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne..."http://www.life.hu/sztarok/20151005-bebe-esett-ki-a-sztarban-sztarbanbol.htmlLenyűgöző produkciója ellenére Bebének kellett vasárnap este távoznia a Sztárban sztár show-ból. Az énekes nem titkolta véleményét. TV + Sztárok--Kamerák előtt békült az egykori két jóbarát Friderikusz Sándor és Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-kamerak-elott-az-osszezarva-friderikusszal-mmusorban-bekult-az-egykori-ket-jobarat-friderikusz.htmlBár közel 30 éve jó barátok, 10 éve nem is találkozott egymással Friderikusz Sándor és Varnus Xavér. Most azonban az orgonaművész lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor vendége, és az is kiderül, mi volt a hosszű mosolyszünet oka. TV + SztárokOrigoIdén nem utaznak Thaiföldre Bódiék - "Nincs rá költségvetés"http://www.life.hu/sztarok/20151003-iden-nem-utaznak-thaifoldre-bodi-guszti-es-margo.htmlThaiföldön tölti a téli időszakot többnyire a Bódi házaspár. Margó és Guszti most azonban elárulták, idén nem utaznak el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.