Rátámadtak Dombóvári Istvánra

Fotó: Polyak Attila - Origo -
műsorvezető támadás Dombóvári István RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ittas férfi a Balatonon inzultálta a műsorvezetőt. 

"Egy privát szálláson töltöttem az estém, ahol az udvaron odalépett hozzám egy fickó, hogy szelfit készítsen velem...Mindössze néhány perc türelmet kértem ettől a csontrészeg, nagydarab embertől...ám az ismeretlen illető nem várt két percet, sértegetni kezdett. Válaszul én is elküldtem őt szóban egy kicsit erőteljesebben" - mesélte Dombóvári István a Borsnak. Ám ezzel nem ért véget az ügy, az ittas férfit, aki visszalopódzott Dombóvári háta mögé, és fejbe vágta. "Erre felpattantam, vissza akartam adni legalább egy ugyanakkorát, de aztán megláttam, hogy egy kisgyerek fogja a kezét...Jól döntöttem, hogy nem ütöttem vissza. Az erőszak erőszakot szül” - tette hozzá.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Legemlékezetesebb tévés élményéről mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151006-legemlekezetesebb-teves-elmenyerol-mesel-liptai-claudia-a-tenyek-es-a-big-brother-volt.htmlA TV2 tizennyolcadik születésnapja alkalmából Liptai Claudia elmesélte, mely műsorok és műsorvezetők a legemlékezetesebbek számára ebből a majd' két évtizedből.TV + SztárokOrigoTárskereső oldalon éltek vissza Iszak Eszti nevével és arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-tarskereso-oldalon-eletek-vissza-iszak-eszti-nevevel-radics-gigi-is-porul-jart-mar.htmlA Life.hu riportere Iszak Eszterrel, Radics Gigivel és Puskás Petivel arról beszélgetett, hogy mi a teendő akkor, ha a közösségi oldalakon kamuprofilokat hoznak létre a nevükben. Azt is elárulták, mi zavarja őket ezekben a legjobban.TV + Sztárok--Bebe: "Amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne..."http://www.life.hu/sztarok/20151005-bebe-esett-ki-a-sztarban-sztarbanbol.htmlLenyűgöző produkciója ellenére Bebének kellett vasárnap este távoznia a Sztárban sztár show-ból. Az énekes nem titkolta véleményét. TV + Sztárok--A Grease producere nyilatkozott: "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban"http://www.life.hu/sztarok/20151003-a-grease-producere-horvath-csaba-megbizik-gesztesi-karolyban.htmlA minap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Gesztesi Károlyt hazaküldték a Grease próbájáról. A darab producere most megszólalt és elárulta, soha, semmi problémája nem volt a színésszel. TV + Sztárok--Bakival indított a Sztárban sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20150928-elindult-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musora-harmadik-evada.htmlVasárnap este elstartolt sokak kedvence, a Sztárban sztár. A fantasztikus átváltozásokat kis Grofó és Tilla bakija előzte meg. TV + Sztárok--A Facebookon esett neki Gáspár Evelin az apjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-kiakadt-gaspar-gyozo-facebook-bejegyzesen.htmlKülönös fotót posztolt lánya Facebook-oldalára Gáspár Győző. Evelin nem tartja sem viccesnek, sem kedvesnek a dolgot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.