Sztárban sztár fodrászat Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi hatalmas átváltozásra készül a Sztárban sztár vasárnapi adásában, Sinéad O’Connort, a Grammy-díjas kopasz énekesnőt alakítja. A dolog különös pikantériája, hogy Gabinak fodrászszalonja van, ahol kollégái pillanatok alatt letolták volna a haját. Persze inkább egy órát szenvedett, hogy hosszú, barna loboncát egy speciális paróka segítségével tar fejre váltsa fel.

Nagyokat nevettek Baby Gabi fodrászszalonjának dolgozói, hisz főnökük képes volt olyan szolgáltatásért hosszasan, türelmesen egy helyben ülni, amit ők pár perc alatt megoldottak volna. Egy jó kis nullás géppel gyorsan vágták volna kopaszra Gabi fejét, de nem kaptak rá lehetőséget a főnöküktől. Gabinak öt éve működik sikeresen a fodrászszalonja, amit azért nyitott, hogy több lábon állhasson, és ne legyen kitéve az előadói szakma szeszélyeinek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Őt fogja utánozni

Sinéad O’Connor világhírű ír énekesnő és dalszövegíró, aki 1990-ben robbant be a köztudatba a "Nothing Compares 2 U" című Prince-dal feldolgozásával. A zene mellett aktívan jótékonykodik, molesztált gyerekekért harcol, neveli négy gyermekét, és gyakran provokatív dolgokkal hívja fel magára a figyelmet. Felszentelt pap.

„Háklis vagyok a hosszú hajamra, háromnaponta mosom, és mindig nagyon figyelek arra, hogy ápolt legyen. Nő vagyok, magamtól soha nem hoznék olyan döntést, hogy egy hatalmas változás keretében levágatom tüsire, vagy letolatom egészen. Eddig nem gondolkoztam el rajta, de nem lenne jó érzés, ha valaha megkopaszodnék. El sem tudom képzelni, hogy hogyan fogják betuszkolni a hajamat a paróka alá. Persze én is gyakran változtattam a formáját, volt már rövid is – de kopasz!? Anyukám mindig rövid frizurát viselt, és világéletemben szerettem volna kipróbálni, hogyan néznék ki én is vele. Hát nagyon meglepődtem, amikor levágattam, hisz pontosan olyan lettem, mint ő. Tetszett, de mégis visszanövesztem, a hosszú hajjal több mindent lehet kezdeni; kontyban tudom viselni, kiegyenesítve, begöndörítve, tudom variálni, attól függően, hogy éppen milyen hangulatom van. Amikor már nagyon hosszú, akkor visszavágatom” – mesélte az énekesnő, aki nem nyúzza a nála dolgozókat, ha valami új formát talál ki.

Forrás: Facebook/Szklenár Gabriella

„A szalonomba általában kész tervekkel, fotókkal felszerelkezve megyek, és a kolléganők eldöntik, melyik tervem állna jobban. Előfordult, hogy lebeszéltek a kiválasztott modellről, mert nem illett a fejformámhoz. Sohasem szoktam a vendégek elé befurakodni azzal az indokkal, hogy én vagyok a főnök. Szépen kivárom a soromat, mint a vendégek, akik mindig az elsők. Ha tudom, hogy időre kell mennem, és nagyon jól kell, hogy kinézzek, akkor behívom a délutános fodrászt a műszakja előtt, hogy csinálja meg a hajamat. Egyébként magamnak készítem el, csak festetni megyek szakemberhez. Sokat tanultam a fodrászaimtól, bármilyen frizurát el tudok készíteni” – mesélte Gabi, akinek nem csak a kopaszságot kell szoknia a produkciójában. Az ír énekesnő szinte mozdulatlanul énekel, így Gabi rúzzsal rajzolt egy kockát a tükrére, jelezve, hogy abból nem szabad kimozdítania a fejét. De a hatalmas tükör is csak a Sztárban sztár kezdetével került az otthonába.

„Soha nem volt szükségem arra, hogy legyen egy nagy tükör a lakásomban. Van egy kicsi a fürdőszobában, ha kellett, felálltam a kád szélére, és megnéztem magam. A műsor kezdetekor rájöttem, hogy nem árt, ha tetőtől talpig látom magamat, főleg más bőrében, ezért csináltattam a nappaliba egy jó nagy tükröt a szekrény ajtajára. Összekötöttem a kellemeset a hasznossal.”

Botrányosra sikeredett sajtótájékoztató

Az idén, április 21-én Sinéad O’Connor a Művészetek Palotájában koncertezett, majd másnap kerekasztal-beszélgetést tartott a sajtó számára, ami egészen szürreális bohózatba torkollott. Mindössze két dolgot kötöttek ki az interjú előtt:
• nem szabad az énekesnőt politikáról
• és vallásról kérdezni.
Ez az egyik újságírót annyira zavarta, hogy direkt belekérdezett a témába, aminek az utóbbi évek egyik legkínosabb magyar sajtóeseménye lett a következménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.