Saturday Night Live fotó Jennifer Lawrence lovaglás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda pillanat! Az Oscar-díjas színésznő az egyik legviccesebb ember Hollywoodban, és ezt minden egyes nap be is bizonyítja. Most megmutatta, hogyan kap fel a hátára bárkit pillanatok alatt.

Jennifer és barátja, Aziz Ansari igazán egyedi módon hagyták el a Saturday Night Live afterpartyját, amit New Yorkban rendeztek meg a hétvégén. A jelek szerint a két sztár olyan jó kapcsolatban van egymással, hogy bármikor időt szakítanak egy kis mókázásra. A színésznőtől már megszokhattuk a hasonló szituációkat, de így is nagyot kacagtunk a kép láttán.

Forrás: NORTHFOTO
Gyönyörű rajtrácslányok zavarták össze a Forma-1-es pilótákat – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-lewis-hamilton-es-sebastian-vettel-forma-1es-pilotakat-gyonyoru-rajtracslanyok-zavartak-ossze.htmlA hétvégi orosz nagydíj leintését követő sajtótájékoztatón meglepő dolgok történtek: Hamilton, Vettel és Peréz teljesen kiestek a szerepükből, amikor bejöttek a terembe a dögös orosz rajtrácslányok. TV + Sztárok--Hoppá! Zimány Linda és Kedves Ferenc családot alapítanak?http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-hazakoltozik-amerikabol-mert-csaladalapitasi-tervei-vannak.htmlA modell úgy döntött, lezárja amerikai karrierjét, hazaköltözik és a családalapításra koncentrál. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy nézett ki Rubint Réka 15 éve - Bájos fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151011-igy-nezett-ki-rubint-reka-15-eve.htmlRubint Réka 15 éve is gyönyörű fiatal nő volt. Régi fotót mutatott a rajongóinak Facebookon. TV + Sztárok--Morbid humor: Árpa Attila balesetet akart okozni?http://www.life.hu/sztarok/20151011-arpa-attila-futoversenyzok-elutesevel-viccelodott.htmlA délutáni jótékonysági futóverseny miatt bedugult Budapest, és sokan nehezen tudtak közlekedni a fővárosban. Így volt ezzel Árpa Attila színész, filmrendező is - írja az Origo. TV + Sztárok--Azta! Világsztárok köszöntötték fel Palvin Barbit!http://www.life.hu/sztarok/20151011-vilagsztarok-koszontottek-fel-palvin-barbarat-az-instagramon.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Palvin Barbara néhány napja ünnepelte 22. születésnapját - erről pedig világsztár ismerősei sem feledkeztek meg!TV + Sztárok--Egy emberpiramis tetején mutatta meg bikinitestét Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-jennifer-lawrence-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-nyaralasan.htmlA színésznő új öribarinője, Amy Achumer osztotta meg a világgal, milyen jó buli együtt lógni Az éhezők viadala és a Napos oldal sztárjával. Most például emberpiramist „építettek" tizedmagukkal.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.