Laár András: „A feleségem egy frenetikus szellemiségű asszony"

Papp Gergő Pimasz úr átcuccol (tévéműsor) Laár András feleség őszinteség magánélet vendégség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész, humorista, buddhista tanító a héten Papp Gergőt látja a vendégül az RTLII-n, a Pimasz úr átcuccol című műsorban, amelyben magánéletébe is bepillantást enged.

Laár András - aki a közeljövőben egy életmű show-val lepi meg a nagyközönséget - harmonikus családi életéről vallott és ezúttal harmadik felesége, Katinka is vállalta, hogy a kapcsolatukról mesél.

Forrás: TV2

„Három ember, három szoba, így élünk. A gyereknek mindenképp kell külön szoba, én éjszaka dolgozom, a feleségem pedig egy kultúrlény, egy anya, egy jógatanár, egy játékfejlesztő, egy szellemi lény, most végezte el a környezetvédelmi szakjogász képzést, neki is jár egy külön szoba. Ő egy frenetikus szellemiségű asszony, aki nálam jóval fiatalabb. 22 év a korkülönbség, de ezzel nincs semmi baj. Ez nem ront el semmit. Mi teljesen egyenrangú viszonyban vagyunk" – magyarázta András, akinek felsége elmesélte, mit érzett, amikor férjét először meglátta a tévében.

„Egy műsorban láttam meg őt, éppen a filozófiákról, a szeretetről volt szó, és azonnal a szívembe talált" – mondta Katinka.

Forrás: Laár András

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.