Majka élő adásban támadt rá Tillára

TV2 Sztárban sztár támadás Majka Bereczky Zoltán afterparty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár afterpartiján Majka és Bereczki Zoli megtippelte, hogy kik lesznek a finalisták... Majka a beszélgetés végén nem bírt magával és Tillára rontott.

A műsorvezető és a rapper addig húzta egymást, amíg az élő műsor végén Majka - Bereczki Zolival összefogva - Tillának esett. A rapper fogta, hátára vetette a műsorvezetőt és jól megdolgozta. A vicces jelnetet a videó végén láthatod.

Reménytelen szerelem! Demcsák Zsuzsa egy világsztárhoz szeretett volna felségül mennihttp://www.life.hu/sztarok/20151012-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-bevallotta-egy-vilagsztarhoz-szeretett-volna-felsegul-menni.htmlA műsorvezető bevallotta, annyira szerelmes volt kislányként Michael Jacksonba, hogy minden évben levelet írt neki, és kérte, hogy vegye el őt feleségül. TV + Sztárok--Hoppá! Zimány Linda és Kedves Ferenc családot alapítanak?http://www.life.hu/sztarok/20151012-zimany-linda-modell-hazakoltozik-amerikabol-mert-csaladalapitasi-tervei-vannak.htmlA modell úgy döntött, lezárja amerikai karrierjét, hazaköltözik és a családalapításra koncentrál. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHullarészegen tartóztatták le a Transformers sztárját, Shia LaBeoufot - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-shia-labeouf-reszegen-balhezott-le-is-tartoztattak-a-rendorok.htmlShia LaBeouf a hétvégén újabb botrányba keveredett, amikor Texas egyik patinás szórakozóhelyén részegen, és valószínűleg drogos befolyásoltság alatt balhézott. TV + Sztárok--"Bereczki átdugta a nyelvét?" - Így élték meg kiesésüket a Nyári lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151012-igy-elik-meg-a-nyari-lanyok-a-kiesesuket-a-sztarban-sztarbol.htmlA vasárnapi Sztárban sztár kiesői, a Nyári lányok a Life.hu riporterének árulták el, hogyan élik meg kiesésüket. TV + Sztárok--Így nézett ki Rubint Réka 15 éve - Bájos fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151011-igy-nezett-ki-rubint-reka-15-eve.htmlRubint Réka 15 éve is gyönyörű fiatal nő volt. Régi fotót mutatott a rajongóinak Facebookon. TV + Sztárok--Zimány Linda még a repülőn sem bír magával: Csak úgy lövi a szelfikethttp://www.life.hu/sztarok/20151011-zimany-linda-repulon-szelfizik.htmlAzt sajnos nem tudjuk, hogy Kedves Ferenc kedvese hova és mi ügyben repült, de az tény, hogy részletesen dokumentálta az utat.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.