Tücsi otthon kapott infúziót

Forrás: Redlemon -
Tücsi Aryee Claudia SportKlub tévé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egzotikus szépségű Aryee Claudia, közismertebb nevén Tücsi családja kezdetben meglepődött, amikor kiderült, hogy a lány az orvosi hivatás helyett a médiát választja. 

A képernyős életmódot Tücsi számára találták ki, ám ez nem volt mindig ilyen egyértelmű. Mivel családjában gyakorlatilag mindenki orvos, magától értetődő volt, hogy ő is erre az útra lép.

Forrás: Redlemon

„Ízig-vérig orvos családból származom, a testvérem és a szüleim is ezt a pályát választották. Gyakran előfordul, hogy az asztalnál a többiek latinul folytatnak le egy beszélgetést, én vagyok az egyetlen, aki semmit sem ért az egészből. Sőt, szükség esetén a családtagjaim kisebb beavatkozásokat is elvégeznek egymáson. Nekem sem kellett soha kórházba mennem, előfordult, hogy otthon kaptam meg az infúziót”- mesélte Tücsi, aki azonban hamar rájött, hogy hozzá sokkal jobban illik egy olyan világ, amelynek középpontjában a kommunikáció áll. Mostantól még többször láthatják a magából gyakran jó sokat megmutató szépséget a képernyőn a SportKlub nézői, hisz Híradóval napi négy alkalommal élőben jelentkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.