VV Seherezádé hercegnőként ünnepelte a születésnapját

Forrás: Facebook/ DJ Seherezádé -
buli VV Seherezádé fotó rózsaszín születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó a hétvégén ünnepelte a 25. születésnapját. A buli igazi csajos hangulatban telt, és még a lufik is rózsaszínben pompáztak.

Seherezádé nem bízza a véletlenre a dolgokat, főleg, ha party rendezésről van szó. A képeken jól látszik, hogy minden egyes ünnepi kellék, sőt, még az ünnepelt ruhája is rózsaszínben pompázott. A modell fejére még egy tiara is került, és igazi hercegnőként ünnepelték a lányt. Az ajándékok között még egy sportcipő is látható, ami szintén egyszínű volt a buli többi kiegészítőjével.

Kíváncsi vagy a képekre? Kattints!

Forrás: Facebook/ DJ Seherezádé
Dwayne Johnson a táncparkett ördöge - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-dwayne-johnson-tancos-videojan-nevet-az-egesz-internet-a-szinesz-elkepesztoen-vicces.htmlA hollywoodi színész vicces posztjaival nem tudunk betelni. Most megmutatta, mi történik, ha megszólal a kedvenc zenéje. TV + Sztárok--Gyönyörű rajtrácslányok zavarták össze a Forma-1-es pilótákat – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-lewis-hamilton-es-sebastian-vettel-forma-1es-pilotakat-gyonyoru-rajtracslanyok-zavartak-ossze.htmlA hétvégi orosz nagydíj leintését követő sajtótájékoztatón meglepő dolgok történtek: Hamilton, Vettel és Peréz teljesen kiestek a szerepükből, amikor bejöttek a terembe a dögös orosz rajtrácslányok. TV + Sztárok--Hullarészegen tartóztatták le a Transformers sztárját, Shia LaBeoufot - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-shia-labeouf-reszegen-balhezott-le-is-tartoztattak-a-rendorok.htmlShia LaBeouf a hétvégén újabb botrányba keveredett, amikor Texas egyik patinás szórakozóhelyén részegen, és valószínűleg drogos befolyásoltság alatt balhézott. TV + Sztárok--"Pelenkában" és műfenékkel nyomta Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csobot-adel-nicki-minajkent-a-sztarban-sztarban.htmlCsobot Adélról már csak egy dolgot hiányolt a Sztárban sztár zsűrije: a nagyobb feneket. TV + Sztárok--"Hiányzott egy enyhe kis pedofília" - Havas Henrik a Nyári lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-havas-henrik-beszolt-a-nyari-lanyoknak-a-sztarban-sztarban.htmlA Nyári nővérek a Sztárban sztár aktuális adásában a köztudottan leszbikus lányegyüttes, a t.A.T.u bőrébe bújtak. A zsűri egyik tagjának azonban nagyon nem tetszett a produkció. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAzta! Világsztárok köszöntötték fel Palvin Barbit!http://www.life.hu/sztarok/20151011-vilagsztarok-koszontottek-fel-palvin-barbarat-az-instagramon.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Palvin Barbara néhány napja ünnepelte 22. születésnapját - erről pedig világsztár ismerősei sem feledkeztek meg!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.