Botrány! Kirúgatta magát egy brit énekes az X-Factorból

Forrás: Instagram/itsmasonnoise -
Simon Cowell műsor botrány X-Factor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő botrány keveredett a brit tehetségkutató legújabb adásában. A brit versenyző, Mason Noise felvétel közben sértegette a zsűri tagjait, és az egész stábot. 

Bár több tízezren szívesen szerepelnének hasonló műsorokban, vannak olyanok, akik nem igazán becsülik meg a nagy lehetőséget. Így történt ez az angol X-Factor idei szériájában is, amelyben az egyik énekes kissé nehezményezte, hogy az előző adásban mindössze 47 másodpercig szerepelt - írja a Daily Mail.

Mason Noise Forrás: Instagram/itsmasonnoise

Mason be is szólt miatta Simon Cowellnek, aki gyorsan elintézte a versenyző sorsát. Mielőtt a férfi bármit reagálhatott volna a zsűri igencsak szókimondó beszédére, felszólították, hogy öt másodperce van elhagyni a színpadot, és az egész műsort. A döbbenet természetesen nem maradt el, és az énekes sértődötten otthagyta a stúdiót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.