Egymás ellen harcolnak a szerelmesek a Got Talentben

Forrás: RTL Klub -
bűvész Hungary's Got Talent szerelmespár tehetségkutató küzdelem pár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larry Hypnox és Schandl Barbara egy párként érkeztek a Hungary's Got Talent forgatására, de külön műsorszámmal lépnek majd a zsűri elé.

Larry 35 éve bűvészkedik, párja az ő hatására kezdte el a varázslatos hivatást megismerni - az RTL Klub show-műsorában pedig mindketten bemutatják tudásukat.

Forrás: RTL Klub

Barbara élete igazi tündérmese, a hercege szó szerint besétált hozzá a munkahelyére. „Három éve találkoztunk egy művészkávézóban, ott dolgoztam, ő pedig fellépő vendég volt" – árulta el a 24 éves lány. „Nagyon sokan voltak, és ő is a pultba szorult mellém, ott kezdtünk el beszélgetni. Sokszor bejárt aztán hozzám, és szépen kialakult, nem hívott rögtön randizni."

Barbara Larry hatására köteleződött el új szakmája mellett. „Először nagyon tetszett, hogy ő bűvészként dolgozik. Később mondtam neki, hogy nagyon szeretnék én is ezzel foglalkozni, így lettem az asszisztense. Mint önálló bűvész idén tavasszal léptem fel először egy nemzetközi versenyen, amit meg is nyertem, az volt az első saját fellépésem."

Forrás: RTL Klub

Bár külön produkcióval állnak színpadra az RTL Klub show-jában, de szorítanak egymásnak. „Mi itt sem versenytársak vagyunk, az életben sem rivalizálunk soha" – mesélte Barbara, aki azt is elmondta, ha nem dolgoznak, nagyon szeretnek együtt filmet nézni, kirándulni, és sokat filozofálnak az élet dolgairól. „Persze nagyon sokat kell gyakorolni is, így sok idő munkával telik."

Barbara azt is megosztotta velünk, hogy nagyon boldog mostani párja mellett. „Nekem ő az első nagy szerelmem, de egyelőre családalapításban nem gondolkodunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.