Vegetáriánus lett a sztárpár, Larion Zoé és Müller Attila

Fotó: Edit Vass -
esküvő Larion Zoé Müller Attila vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy az egyetértés a két éve egy párt alkotó sztárok között. Nem házasodnak össze és áttértek a vegetarianizmusra.

Már két éve, hogy Müller Attila műsorvezető és szexis kedvese, Larion Zoé egy párt alkotnak. Egy éve együtt élnek, és közös vállalkozásba is fogtak. Még valamiben nagy közöttük az összhang: esküvő egyelőre nem lesz.

Larion Zoé és Müller Attila Fotó: Edit Vass

„Pár hónapja a vegetáriánus étrendet követjük, nagyon pozitív változásokat vettünk észre magunkon. Zoé következetesebb, mint én, ő teljesen betartja a hús nélküli étkezést. Én még nem vagyok annyira kemény és vasakaratú. Heti pár alkalommal elcsábulok, de ilyenkor is csak csirkét és tengeri herkentyűket fogyasztok. Le a kalappal Zoé előtt, ő tényleg csak zöldséget, rizst és tofut eszik. Nekem az ízek nagyon hiányoznak.Viszont a szerelmem étkezése jó visszaigazolása arra, hogy ezeket az ételeket fogyasztva is lehet teljes értékű életet élni” - mesélte Attila, majd Zoé folytatta a beszámolót.

„Én azt gondoltam, hogy gyengébb leszek ettől a drasztikus váltástól. Nagyon sok ismerősöm megkongatta a vészharangot, féltettek, hogy megbetegszem, ha viszek be a szervezetembe húst. De eddig csak a pozitív hatását érzékelem a vegetáriánus étkezésnek. Nem az egészségem megőrzése miatt döntöttem emellett. Megnéztem a közösségi videómegosztó portálon egy borzalmas, állatkínzós videót, és azóta rá sem bírok nézni az állati eredetű termékekre” – árulta el Zoé. Attila is érzi a pozitív hatását a váltásnak, és megosztott egy bizalmas információt is velünk.

„A szex is ugyanúgy megy!

Fotó: Edit Vass

De több szempontból is előnyös a jelenlegi étkezésünk, lepucolódott rólam a fölösleg, megszűnt a pocakom időnkénti puffadása, és a néha rám törő görcsök is nyomtalanul elmúltak. Szükségem van az erőmre, közelednek a téli műsorok, valószínűleg a síelős magazinnal is forgatni fogunk. November végétől pedig az M4-en indul egy sportműsorom, ezt már nyár óta forgatjuk. A médiát inkább már csak hobbiként csinálom, inkább üzleti vonalon mozgok” – tette hozzá Attila, a nyáron rendszeresen vállalt vőféj szerepet esküvőkön.

Rengeteg esküvőn vettem részt, ki is éltem az esküvő iránti igényemet,valahogy nem kaptam ihletet egy saját lagzira. Szerencsére Zoé is egyetért ebben velem. Biztosan tudjuk, hogy örökre együtt szeretnénk maradni, és ehhez még eljegyzési gyűrűre sincs szükségünk”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.