Bereczki Zoltán balhé kritika számonkérés Csonka András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy balhé volt a Sztárban sztár adása után a színfalak mögött.

Csonka András ugyanis megpróbálta kérdőre vonni Bereczki Zolit az egyik megjegyzése miatt, de hiába várta a magyarázatot, a színész hárított. András azt akarta tudni, miért gondolja Bereczki, hogy ő nem énekel élőben, amikor popénekesként lép a színpadra. Zoli ugyanis erre utalt élő adásban, amikor a Csonkát alakító Peter Srameket értékelték – írja Bors.

Forrás: TV2

„Szerintem Pici egy kicsit felszabadultabb a színpadon” – értékelte a Srameket Liptai Claudia. „De neki énekelnie is kellett” – kontrázott Bereczki. „De a Bandi is énekel!” – vette védelmébe azonnal Claudia Csonkát, amire azonban Bereczki Zoltán reakciója csak egy hitetlenkedő hümmögés volt.

Bereczki és Csonka azóta állítólag tisztázták a nézeteltéréseket: „Bereczki Zoltán és Csonka András megbeszélte a dolgot, de ami a színfalak mögött történik, az nem tartozik a nyilvánosságra” – fogalmazott a lapnak Ferenczi Orsolya, Bereczki menedzsere.

„Egy huszonöt éve a zenés színpadon is létező emberről már a felvetés is fura volt, ezért szerettem volna tisztázni, mire is gondolt Zoli pontosan. Nem szeretem a konfliktusokat, így azonnal meg is beszéltük a dolgot, ahogy Majkával is tisztáztuk az ő megjegyzéseit” – jelentette ki Csonka, aki teljes erővel készül arra, hogy a Quimby frontembereként, Kiss Tibiként képjen színpadra.

Csonka András komoly elismerést kapott

A TV2 Sztárban sztár vasárnapi adása után az méltatta a színész teljesítményét, akit Csonka András a színpadon megjelenített. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.