Hajdú Péter: "Műsorvezetéssel nem lehet sok pénzt keresni"

műsorvezető pénz fizetés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter a Story magazinnak többek közt a munkájáról is nyilatkozott. Érdekes dolgot mondott a műsorvezetők fizetéséről.

“Műsorvezetéssel nem lehet sok pénzt keresni, és bármennyire rosszul hangzik, de én szeretek sok pénzt keresni. Nyilván erre most sokan mondják, hogy ez micsoda fertő, meg milyen dolog… de én azt gondolom, azok vélekednek így, akiknek ez nem jött össze. Én speciel felnézek azokra az emberekre, akik benne vannak a top 100-ban. Nem irigykedem rájuk, hanem tanulni szeretnék tőlük, és ez óriási különbség."

Fotó: Polyak Attila - Origo

Ha pár évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy figyelj, vége a tévés karrierednek, összeomlottam volna, de most már nem. Ma már több lábon állok. Van egy médiavásárló ügynökségem, televíziós műsorokat készítünk, van egy sörfesztivál, van a Like étterem… Több milliárdos forgalmat bonyolítanak a cégeim. Ez már nem a bohóckodásról szól” - mondta Hajdú Péter a lapnak.

Gesztesi: "Senkinek nem kérem a segítségét, ha inni akarok, iszom..."http://www.life.hu/sztarok/20151015-gesztesi-az-ivasrol-nyilatkozott.htmlGesztesi Károllyal készített interjút a Story magazin. A színész nyíltan vallott az alkoholhoz való viszonyáról, de azt állítja, hogy színházi munkáit tisztességesen ellátja. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBarátnője aggódik Gombos Edináérthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-baratnoje-aggodik-gombos-edinaert.htmlGombos Edina és férje, Alberto minden kapcsolatot megszakítottak ismerőseikkel, amióta Miamiba költöztek. A műsorvezető egyik barátnője már nagyon aggódik. TV + SztárokOrigoHordanak a hazai celebnők egyáltalán melltartót? - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-hord-melltartot-aleska-diamond-larion-zoe-singh-viki-tolvai-reni.htmlIzgalmas témáról faggatta a hazai celebnőket a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté. A hírességek majdnem belepirultak a kérdésekbe. TV + SztárokThinkstockBandinception: Két Csonka Pici is énekelt a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-peter-sramek-csonka-andraskent-a-sztarban-sztarban.htmlA játékbeli vetélytársa, Csonka András bőrébe bújt Péter Srámek. Nem maradt el a higanymozgás! TV + Sztárok--Csonka Andrást megbántották, most már nem bánjahttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csonka-andras-hip-hop-boyz-sztarban-sztar.html"Megbántottak, most már nem bánom, nem számít, és nem is sajnálom" - énekelte a Hip Hop Boyz a '90-es években, és Csonka András a vasárnapi Sztárban sztárban. TV + Sztárok--Varnus Xavér reagált a Havas-cikkrehttp://www.life.hu/sztarok/20151009-varnus-xaver-reagalt-a-havas-henrik-cikkre.htmlVarnus Xavért nem értintették jól a cikkek, amelyek arról szólnak, hogy Havas Henrik hogyan reagált a Heti Hetesből való távozására. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.