Zalatnay Cinit boldoggá tette a nemzetközi elismerés

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
boldogság Zalatnay Sarolta Janis Joplin The Guardian elismerés dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő arról mesélt, hogy ha megkésve is, de nagyon öröl annak, hogy Janis Joplinhoz hasonlították.

Ahogy a Life.hu is megírta, Zalatnay Saroltát a The Guardian című brit lap istenítette és külön cikket szenteltek az énekesnő pályafutásának. Cini a TV2 Mokka adásában mesélte el, hogyan értintette a dicséret.

„Joplin nagy ideálom, nyilván nem a pusztító életmódja miatt, hanem, mint énekes. Nagyon-nagyon jó érzés az biztos, még ha egy kicsit megkésve is, akkor is nagyon jó. Most végre nemcsak arról van szó, hogy kis melled van, nagy melled van, hanem egy zenei teljesítményt értékelnek" – mondta Cini.

Rékasi: "Ha ki sem tenném a lakásból a lábamat, akkor tisztességesen tudnánk gazdálkodni a megtakarításaimból" http://www.life.hu/sztarok/20151014--rekasi-karoly-elarulta-hogy-balesete-utan-is-megelne-a-megtakaritasaibol.htmlRékasi nem léphet színpadra még egy jó darabig korábbi balesete miatt. És mivel üti el az időt? El sem hinnénk a kemény férfinek, igazi macsónak titulált színészről: árvácskákat ültet és növényeket locsolgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGYÁSZ! Cooky elvesztette édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-cooky-radios-musorvezetonek-elhunyt-az-edesapja-ezert-par-napig-nem-hallhato-majd-az-etrben.htmlA rádiós, közösségi oldalán közölte a szomorú hírt, hogy szeretett édesapja elhunyt. TV + Sztárok--Tücsi otthon kapott infúziót http://www.life.hu/sztarok/20151012-tucsi-szakitott-a-csaladi-hagyomanyokkal-orvosnak-szantak-megis-hirados-lett.htmlAz egzotikus szépségű Aryee Claudia, közismertebb nevén Tücsi családja kezdetben meglepődött, amikor kiderült, hogy a lány az orvosi hivatás helyett a médiát választja. TV + SztárokOrigoHot Man Dance: "A csapattagok nagy része az előadásokon ismerte meg barátnőjét"http://www.life.hu/sztarok/20151014-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-tehetsegkutato-showjaban-felbukkant-a-legszexibb-fiucsapat-a-hot-man.htmlA Life.hu szerkesztősége már testközelből élvezhette a szexi srácok táncát, nemrég ugyanis ellátogattak hozzánk és megmutatták, milyen tehetségesek. TV + Sztárok--Barátnője aggódik Gombos Edináérthttp://www.life.hu/sztarok/20151015-baratnoje-aggodik-gombos-edinaert.htmlGombos Edina és férje, Alberto minden kapcsolatot megszakítottak ismerőseikkel, amióta Miamiba költöztek. A műsorvezető egyik barátnője már nagyon aggódik. TV + SztárokOrigoAzurák Csaba megpihent - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151014-azurak-csaba-megpihent-a-tenyek-adasa-kozben.html"Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál" - Azurák Csaba bizonyára korán kelt, és egy kis szusszanásra volt szüksége a Tények két hírblokkja között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.